Thursday, May 21, 2009

FaRa : DuiT aKu, iKuT s3LeRa aKu LeW... aPSaL pLaK KeNa iKuT TeKaK Ko? KiRa uNTuNG aKu DaH BaNjeR...

Seterusnya... wakakak dalam kesibukkan aku menyiapkan report aku di paksa rela oleh Fara tuk wakilkan dia... wat luahan rasa dia kat blog aku nie... sebab per??? sebab blog aku nie ada silent reader wakakaka yang sudah semestinya akan baca apa yang aku luahkan kat sini wakakka...
So kepada silent reader... ko baca lew...
Fara Dilla: bai
§e§µ©¹ Q¹££âh: yo
§e§µ©¹ Q¹££âh: apa kes bai?
Fara Dilla: gua nak citer
Fara Dilla: tadi giliran AS bawak blanjer nasi lemak
Fara Dilla: pastu ada ler orang nak bawak mee goreng
Fara Dilla: aku kan dah bawak mee kan
Fara Dilla: pastu ada mulut tu cakap 'mee dah ada orang bawak la. alah..awal2 lagi tuh'
Fara Dilla: 'alah me tak best la..bawak la benda lain'
Fara Dilla: eeeeee....walaupun tak mendirect pada aku geram jer
Fara Dilla: kalau memang prangai macam tu, sampai ke mati pun macam tu ler
§e§µ©¹ Q¹££âh: saper yang cakap cam tue?
Fara Dilla: ko rasa sapa, aku bagi hint
Fara Dilla: yang suka cakap main lepas jer
Fara Dilla: pastu bila rasa bersalah, senyapkan diri
Fara Dilla: yg ala2 suka mencari simpati orang
§e§µ©¹ Q¹££âh: TP???
§e§µ©¹ Q¹££âh: wakakakak
Fara Dilla: betui ler tuh
Fara Dilla: ko rasa adil ker
Fara Dilla: ko compare kan apa org lain nak bawak?
Fara Dilla: yg penting ko ikhlas dah ler
Fara Dilla: pastu hari tu siap2 perli 'alah, bawak satu lauk dah ler. tak yah bawak banyak2'
Fara Dilla: aik, perli aku ker
Fara Dilla: tapi kalau dia jeles pun memang patut pun
§e§µ©¹ Q¹££âh: awat dia cam bangsat sangat?
§e§µ©¹ Q¹££âh: dia makan tak ko banjer tue?
§e§µ©¹ Q¹££âh: cam kmak jer apsal
§e§µ©¹ Q¹££âh: ko yg bawak ko nyer suka arr
§e§µ©¹ Q¹££âh: yg dia nak perli2 tue ngapa?
§e§µ©¹ Q¹££âh: ko wat2 cakap ngan yana arr... kasi dia dengar
Fara Dilla: ntah ler
Fara Dilla: tapi, kalau macam tu tak baik ler
Fara Dilla: orang dah bawak makanan
Fara Dilla: makan jer lah
Fara Dilla: jangan nak compare
§e§µ©¹ Q¹££âh: yang penting akak ikhlas yana.,.. watnyer terdetik ati akak... kata tak ikhlas tak ker ko makan tue nanti bermasalah?
§e§µ©¹ Q¹££âh: awat ang x sound cam tue
§e§µ©¹ Q¹££âh: aku plak yg panas
§e§µ©¹ Q¹££âh: taw x per
§e§µ©¹ Q¹££âh: dia bawak per?
Fara Dilla: bawak mee kari
§e§µ©¹ Q¹££âh: per jadahnya org nak banjer makanan kena ikut tekak dia???
Fara Dilla: ntah ler
Fara Dilla: benci lah macam nih
Fara Dilla: minggu2 ni meluat plak aku tengok dia
Fara Dilla: aku saja2 je ngendeng te te tadi
§e§µ©¹ Q¹££âh: masalahnya ang nie x bran nak sound tue yg masalah besar
§e§µ©¹ Q¹££âh: nak aku watkan n3 pasai topik nie kew?
Fara Dilla: boleh gak
§e§µ©¹ Q¹££âh: dah tentu terang2 depa jadi silent reader aku kan
Fara Dilla: ko letak nama aku
Fara Dilla: kahkahkahkah
Fara Dilla: eeeeeee...
Fara Dilla: ko buat tajuk....TEKAK KO KE, TEKAK ORANG RAMAI
§e§µ©¹ Q¹££âh: wahhh bagi kebenaran tue letak nama
§e§µ©¹ Q¹££âh: wokeh settttttttttt
§e§µ©¹ Q¹££âh: sat aku bukak blog
Fara Dilla: tajuk tu tak best plak
Fara Dilla: tajuk.... TEKAK KO NI TEKAK PELBAGAI BANGSA KER?
§e§µ©¹ Q¹££âh: kalau aku letak...
§e§µ©¹ Q¹££âh: duit aku, ikut selera aku lew... apsal plak kena ikut tekak ko? kira untung aku dah banjer
§e§µ©¹ Q¹££âh: shoot bertubi2 tue bai.. kejam sikit wakakak
Fara Dilla: ko masuk kan sikit entry neh
§e§µ©¹ Q¹££âh: ang type sikit kang aku paste
Fara Dilla: ' napa aku tak pernah dengar ko cakap pasal pembuat sandwich?
§e§µ©¹ Q¹££âh: wahhh
Fara Dilla: nak ikutkan rasa kedekut nak jer aku buat sandwich telur mata kerbau
§e§µ©¹ Q¹££âh: x pun beli jer karipap
Fara Dilla: tapi, kalau aku kedekut + suka ungkit2, karang kubur aku jadi sempit
Fara Dilla: ko nak ker kubur ko sempit?
§e§µ©¹ Q¹££âh: taw tak per
§e§µ©¹ Q¹££âh: pelik aku... org dah kasi makan banyak plak bunyi
Fara Dilla: sandwich tu ko bold kan warner merah
Fara Dilla: ntah ler
§e§µ©¹ Q¹££âh: nie aku.... kan aku x kasi makan laie lew depa dok ngata kot
Fara Dilla: ko, buat masa sekarang tak sangat
Fara Dilla: diaorang dah tau
§e§µ©¹ Q¹££âh: taw x per laie nak ngata aku... memang aku tonyohkan jer muka depa ngan nasi lemak ker apa ker
Fara Dilla: hehehehe.....
Fara Dilla: tapi, aku rasa dia jles lah
Fara Dilla: dia jeles ngan aku sebab bawak banyak makanan
Fara Dilla: kehkehkhkeh
Fara Dilla: aku kalau dia rasa jeles, aku suka sangat2
Fara Dilla: kalau tak rasa pun, dalam hati dia meronta2 jeles
§e§µ©¹ Q¹££âh: jeles arr tue
§e§µ©¹ Q¹££âh: laie pun ang kan org pertama yg kira bawak makanan stail cam jamuan
Fara Dilla: ha....
Fara Dilla: tu lah
Fara Dilla: ko letak point tu besar2 skit bai
Fara Dilla: biar mata aku pun turut terbeliak!
Fara Dilla: nasib aku tak tempah kek
§e§µ©¹ Q¹££âh: kek ang nak tulis per?
Fara Dilla: time tuh, mesti orang nak siap2 kol ambulance
Fara Dilla: kek...MAKANLAH DENGAN IKHLAS
Fara Dilla: TUJUAN PAMERAN SAHAJA
§e§µ©¹ Q¹££âh: caker tujuan pameran katanya
Fara Dilla: X_X heeheheh
So tue sumer aku dah paste... korunk piker lew sendiri... umur dah lanjut tapi otak letak kat lutut. Kira okey laie walau kami tak puas hati, kami dok citer cam nie jer dari korunk!!!! pendek kata sama2 keji wakakak jangan nak kata ko baek key.... elok2 dak Fara tue banjer penuh ikhlas kan dah jadi separuh ikhlas... sebab per???? sebab mulut cam korunk arr!!!!!!

10 comments:

diary, fara said...

minta maaf la ya... bukan separuh ikhlas... dah malas nak ikhlas2 dah pun...

rizz said...

adoiii psal mknaan pon jd isu ni..sape weyy tu qilah keke klau xnk perabihkan mohh bg kat aku sume mkanan itew wakkaka

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

fara : kira okey ler kita kalau nak marah2 ker nak kutuk ker dalam blog dan pm jer ... dah tentu yg baca hanya org2 dalam blog aku jer yg depa laie keji silap2 satu company leh taw wakakak sabar jer laaa...

rizz : tue lah namanya mereka yang tak taw bersyukur... harap umur jer lanjut...

Cik AniS GalaxY said...

2dia...sekali bertubi2 korg kena kan org 2...haha
apsal ler cm siott jer si sandwich 2..hahaha..aku suke2 je bg gelaran kan.

Hezesuze said...

alamak bai!..wakaka
ishh x habis2 korunk ngan musuh lam slimut tu...

lantak p ler...tp ok gak ang kuarkan kt n3 ni...biar depa baca...wajib

Corey said...

wuyoo ofis politik psl makanan pun ado. sesenang kensel tradisi giliran bwk makanan ni. niat baik terus nnt jd x halal makanan tu.

mummYaeesh said...

pasal makan pun mau gaduh ka??adoila!

wei aku still tak puas ati dgn ang nye cbox tu...takleh nak leave msg la..ape kata hang reset blk cbox tu!woohoo

Eazy Izzuddin said...

isk3...
memacam...
huk3

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

anis : wakakakak macam2 ragam manusia nie wakakak kalau tak pikir positif silap2 kita pun ikut jadi cam depa... namo aku...

sis heze : wakakak aku dapat taw depa silent reader aku wakakak

bro corey : tue arr pasai... elok2 jadi ikhlas tup2 terus tak ikhlas jadinya tak ker haru... donia... donia...


mummy : awat org len leh jer leave message... ang ada badi per sampai tak leh nak leave mssg nie wakakaka

eazy : tue ler pasai pelik aku...

diary, fara said...

ahhh..abaikan jer lah qiellah, aku dah malas dah nak ambik port stupidity macam ni. last2 aku jadi stupid.