Friday, May 22, 2009

uRuSaN Sri PaDuKa BaGiNDa DaRi KeRaJaaN LaTaH...

Semalam balik dari kerja jer aku terus terjah peti surat kat pagar umah aku tue... seluk nyer seluk yang dapat aku tarik hanyalah sekeping a4 paper berkenaan dengan hari ibu yang telah di anjurkan oleh kawasan perumahan di Taman Muhibbah.
Aku berlalu dengan penuh kekecewaan sambil mengesat air mata dengan hujung baju... apsal lew kad jemputan dari Cik Wanie tak sampai2 laie nie?? sedangkan sis heze ngan eazy sumer dah sampai. Kecewa sungguh aku... apakah Cik Wanie hanya ajak2 ayam? ataw akukah yang salah memberi alamat umah??? memang ler aku agak was2 dengan alamat umah yang aku kasi kat cik wanie tue tapi dalam was2 tue aku cam agak yakin jer wakakak cam ner tue??? adoaii...
Posmen nie bercinta kew?? kemain slow laie wat kerja!!!
Masuk umah aku dah terscan ada beberapa surat atas meja. Aikkk awat ada surat tue laen macam jer???? apakah???? kaler biru plak tue... my fav kaler wakakak (seseorang pernah mengatakan yang dia suka nengok aku pakai baju kaler biru wakakak ops.... iklan plak wakakak)
Tapi ngapa surat tue tak der perkataan 'URUSAN SRI PADUKA BAGINDA' bukan tuk aku kot...
akak!! tue ada surat kat atas meja... et amek tadi... tah ada satu surat tue tuk Cik Qiellah!! saper tah... et bawak jer masuk...
erk... wakakakak (aku dah bantai gelak guling2 dah) akak ler tue... amacam??? sedap tak nama???
akak kew?? sejak bila Nadia tukar ke Qiellah???
sejak putus fius wakakakaka
sengal laaa akak nie
Aku di katanya sengal???
Wahhhh kemain laie Cik Wanie kita nie pose... ala2 dive gitew wakakakak penuh dengan kebiruan laie wakakaka comei kad jemputannya... mekasih yek cik wanie... insya'allah Qiellah akan sampai ke tempat kejadian andai tak sesat wakakaka tempat kejadian katanya wakakak

Korunk nengok lew kemain rakus laie aku koyak sampul surat tue wakakak apa tak nyer kemain susah laie nak membukanya!!! dia leh bantai pakai double side type wakakakak hampeh nyer wanie... paling tak menahan crown tue wakakak oitt wanie pulangkan tiara aku tue wakakak

7 comments:

Cik Wanie said...

mmg terserlah "kerakusan" mu itew,
wakakakakakaakakka...

dtg jgn x dtg,
hik hik hik

Cik AniS GalaxY said...

ko mmg rakus qilah
tp kalo dah kawen aku x tau ar ko rakus gak ker x..waakaka
lari topikk sudah.

baik ko gi qilah
kalo x sure ko kene sule dgn cik wanie nnti..


p/s : rugi aku x dpt jooin. tgkp gmbr byk2 pas2 pos kat aku

rizz said...

kah2 lawak la ang ni wakakkak abis koyak terus haah kejiis

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

harus aku snap bebanyak pic kasiang berasap key waakakak malam diva kekdahnya wakakaka

Hezesuze said...

uik! lom kawin lg ang da rakus serakusnye Qlah oiiii...wakaka

oppSSS! jgn nilai dr luaran nye ye tak..hehe

sib baek smpai kad dari kerjaan latah ketenye...ko mmg sengal...

mummYaeesh said...

hamboiii glamer nye uols dpt kad jemputan lagi tu..woohoo!
perlu ke urusan seri paduka baginda??motipp??

Eazy Izzuddin said...

whoa...
sampai koyak sebegitu
ohoho
dpt juge kad nye
=P
xD