Wednesday, May 6, 2009

MuKa aKu MaSuK MaJaLaH ReMaJa???? PeR KeS???

akak!!! muka akak ada masuk majalah laa...
erk... apa cer nie?
yana ada beli majalah remaja semalam... ngah baca2 tetiba plak ada muka akak ngan player netball ikram...
biar betui... (jatuh rahang)
siyez... nanti yana scan dan antar kat akak...
wokeh...
Apa kes nie??? cam ner muka aku leh sesat dalam majalah REMAJA??? (kompom ada yang muntah berdarah wakakak) wahhh remaja tue wakakakak uiks... glamer aku wakakakak

Padahal segmen cer pasai org laen wakakak masa tue kami ada wat tournment netball ngan dak2 student... kira student lawan ngan staff arr... pergh!! salah orang lah bai... ang nak ajak lawan wakakak rentung dak2 ni wakakak apa pun just for fun (dalam for fun tue gegeh nak menang gak wakakak) rupanyer REMAJA dok interbiu pasai student nie... pasai apa tah aku tak berapa sure wakakaka isi kandungan aku iggy yang penting muka aku terpampang dalam majalah REMAJA wakakakak

Hah!!! majalah nie lew wakakakak REMAJA Keluaran 15 April 2009. Adoaiii lawak... lawak giler bila nengok muka memasing wakakka Farah pun ada tue wakakak masa tue dia still laie keje kat sini ...

p/s : aku taw rhudy ngan dak2 dia dah jeling2 bila baca n3 nie wakakak tue ada nawaitu jenayah arr tue wakakak aku dah taw wakakak suka lah tue wakakka

8 comments:

rizz said...

wakkaka kejiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii saje je nk bg jeless wekkkk hahhaha

Hezesuze said...

laaaa ghupe2nye gambo ang trtempek kt majalah kekdahnye...

yo yo or je si rizz suh bca n3 ang...hish!!!ingatkan gmbo sorang2..ermm tp ok wat...sib baek majalh remaja kalo mjalah playboy...harussss le sold out kan...larikkkkkkk

Hezesuze said...

uik! jd WD gak ek cam rhuddy...harusss le ramai yg takut kt ang kan...muka ganazzzzz....siap kai key lagi tu..auwwww!!!!

MaS-HaNa said...

ni yang aku nak gi cari majalah remaja ni... wakkakakkak

b-boy said...

wakakakaka...sore boy masuk radio.. muka masuk tb.. xkecoh pun.. lalalala

p/s : saksikan pembalasan dak boy yang baik ni kembali menghantui page2 korang.. muahahahahaha

||| PöJìé PööH ||| said...

ko ngan remy leh jadi dewi n hero remaja pas nih eh!!!
hahaah!!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : wakakak keji mendanyer... dah muka aku terpampang aku nak wat cam ner wakakak

sis heze : pergh!! majalah playboy kekdahnyer sungguh hajar sis wakkakaka kalau majalah tue alamatnyer... kena hiris aku wakakaka

aku nie sumer posisi aku leh men kecuali GD ngan GK lew wakakak harus tahu tahap ketinggian aku melebihi segalanya wakakaka tapi pihak lawan cukup bengang kalau aku jadi C alamatnyer tak cukup tanah depa nak kejau wakakak

hana : wakakakak harussssssssss wakakaka

boy : eleh... takat cakap sumer leh cakap boy keboboi oiii wakakak aku pun leh cakap muka aku pernah masuk penjara ang nak cakap pew? wakakaka kemain keji laie penjara wakakak

pembalasan yek keboboi wakakak wakluuuuuuuuu

pojie : statement tak menahan tue wakakak

diary, fara said...

bai, napa tak highlight muka ko ngan pen marker? kan aku dah suruh...