Thursday, May 7, 2009

MeKaSih FaRa CoZ BaNJeR MaKaN... aDa ReZeKi, baNJeR LaiE...

thanx key... ang nak aku tolong tapaukan tuk anak buah pak lang kew? aku leh amek pakej antar sekali wakakak leh jer... tak der masalah lah... wakakak bak kata yana... tolong ada makna tue wakakak

Pepagi laie aku dah dapat call dari Fara (dak opis aku nie) dok ajak aku makan kat central tue... aku bukannyer apa... sebab kang aku tak suka ada cakap2 belakang kang pasai kedatangan aku kat opis tue tuk makan. Dah berkali2 gak lew aku tolak permintaan Fara dan Yana tuk makan bersama sampaikan Fara gunakan mandat dia laie...

wei... ari nie aku nyer giliran banjer satu opis makan... ko datang taw... aku taw ko datang...
aku tak nak lew bai... kang ada plak yg cakap2 belakang kang... yer arr kang depa cakap aku tak banjer depa tetiba time ko, aku datang makan... mulut depa leh tahan... ang bukan tak taw depa nyer mulut...
aku nyer pasai lew nak ajak saper makan... depa nak cakap apa? dah duit aku...
adoaiii....

Yana plak suka men ngan emosi... siap cakap dah lama tak makan bersama... adoaiii aku nie dah lew lemah bila masuk bab pujuk segala bagai nie wakakak tak sampai hati bai... so nak tak nak aku gie jew lah... depa nak cakap lantak p lew... aku p pun sebab Fara banjer dan atas pemintaan dia sendiri key... so kepada yang nak bersore tue... pikir lew sendiri yek...

Menu arie nie seperti yang telah aku loadkan... not bad... sedap gak... Fara siap suh aku tapau laie... waklu arr tapau kang laie lew meletop central tue kang wakakak... last2 tapau gak lew sebab dah berkeras suh gak aku tapau wakakak rezeki jangan di tolak... musuh jangan di cari... tapi musuh yang datang tue... pikir lew sendiri wakakak

Memang lama gak lew tak makan bersama depa kat Central tue sejak hampir 3 minggu aku bekerja kat sini... rindu akan gelak tawa bersama. Kalau tak, tak kan Yana kuarkan statement...


sekarang dah sunyi... akak tak der... kalau tak dulu tempat kita nie lew yang paling kecoh ngan gelak2 walaupun masing2 tension ngan bebanan kerja... dulu akak duduk sebelah Yana nie tak der ler Yana mengantuk... tapi sekarang nie makin melampau2 plak ngantuknyer...


Tue yang aku konpius tue... statement tue satu pujian kew satu perlian? (ada kew perkataan tue wakakak) nampak sangat mulut aku nie tak reti dok dendiam wakakak


Apa pun kami plan nak p men bowling senin nanti sekali ngan dak et tue... kira 4 serangkai arr wakakak lama tak hang out bersama...
p/s : citer korunk tue aku dah bantai gelak2 dah bila tingat kembali pengasas tue wakakakka adoaiiii

2 comments:

rizz said...

wahh ang kemain nk bg aku kecur lior kan pagi2 ni ngn mkanan sume cesss!!!!!! hahah

diary, fara said...

best tak yana pujuk hang.. kahkahkah... dia terer bab2 tagih pujuk2 ni.. tapi gambar meehun tadi lagi cantik la dari yg ko upload ni. nasib tak ada deria bau pc ni...