Thursday, May 7, 2009

TeBaKaU DaRaH aKu GaRa2 aNaK BuaH PaK LaNG NiE waKaKa...

ang jangan bai... aku siap dah amek langkah berjaga2 dah nie... ang kaco lelebih anak buah pak lang tue siap ang wakakak haiiiikkkkk watchaa!!!!
Tebakau darah aku ngan Fara nie wakakak kemain keji laie pangai wakakka per taknyer dia leh pakat perang status ngan aku plak arie nie wakakak
Sumernyer gara2 anak buah pak lang tue wakakkak
Lepas makan kat central tue aku ada lew wat status kat YM aku yang berbunyi:
alhamdulillah... murah rezeki ang fara.. mekasih yek banjer makan... kalau ang malu nak kasi kat anak buah pak lang tue aku leh tolong kasi kan... jgn malu2 plak nak minta tolong kat aku... aku mmg suka tolong bagi kan kat anak buah pak lang tue wakakaka
Dia leh plak shoot aku ngan statement kat status :
tak per lah nad. biarlah hubungan aku ngan anak sedara pak lang berlangsung hanya kami berdua. aku rasa niat ko memang baik, tapi tu lah. aku tak nak dia dalam serba salah nak jaga hati aku nanti... hmmm
Cam lahanet jew wakakak tak kew tebakau darah aku wakaka
Kemain laie bertindak ganas yek mentang2 lew aku tak der sana so anak buah pak lang tue tak dapat ler nengok aku... tapi apa pun aku taw nanti dia mesti rindu nyer kat aku wakakak dia tak der lah nak cakap kat ang kan... simpan dalam atie jew... rahsia di hati tiada siapa yang taw... tapi aku taw rahsia atie dia wakakakak statement keji laie memasing wakakak
Kendu giler bai... anak buah pak lang nie wakakak lepas nie harus aku panggil awang buncit tue pak lang wakakak

4 comments:

diary, fara said...

alah, diulangi 'aku tak nak dia serba salah'... tu sebab sekarang aku jarang kutuk2 pak lang..

rizz said...

kah2 tetapp kan ang mau brebut! wek ahhahh

cikhajar said...

boleh tak ko serahkan anak pak lang ko tuh kat aku beb.. aku akan menjaga dan membelai beliau dengan penuh kasih sayang yg abadi.. kakakaka tah sesapa punyer citer tahhh

diary, fara said...

wah ni la lebih ni nad. ada orang nak jaga anak pak lang.. tapi tak per nad, aku kan slalu g lab, akan ku jenguk dia key. nak kem salam ke nad. aku tak kisah.