Thursday, May 7, 2009

xTvT aKu YaNg aGaK PaCk...

Wahhh kemain banyak laie kan n3 aku arie nie? wakakak per taknyer aku dah berjaya siapkan 5 report satu arie... kira time merehatkan otak kejap lew... so tue yg aku masukkan n3 nie...
Ngah dok lepak2 tetiba jew terpandang kat planner aku... hmmm... selak jap arr.. tadi masa bukak blog suzey aku ternampak cam ada gath pada 28hb Jun 2009 kat Tasik Titiwangsa dari jam 9 pagi -12 tengahari. Hmm... arie Ahad plak... (adoaiii ngapa lew suka nau wat gath arie Ahad huhuhu musnah laie arie tdo sedunia aku) ada sesi tukau2 adiah... hmmm... nak join kew tak yek? kalau join maknanyer aku kena korbankan masa tdo sedunia aku... adiah apa nak bawak yek??? lesung??? wakakak alamatnyer saper yg dapat lesung tue maunyer di lesung aku time tue gak wakakak insya'allah arr kalau tak der hal aku p kot... harus aku seret dak2 putus fius nie gak wakakak sis heze kompom suka lew tue rizz plak kompom dok rengek2 ajak p wakakak rhudy plak.. kalau aku tak p malas lew tue wakakak apa2 hal pun... harus aku catitkan dalam planner...
Sabtu nie aku ada sesi ronda sedunia KL bersama rizz dengan menaiki pengangkutan awam wakakak wa tak pernah nek pengangkutan awam bai wakakak rizz akan jadi pemandu pelancong aku ke Pavi dan KLCC wakakak yang tak pernah aku jejak wakakak hajarnya!! hah!!! apa laie meh lew gelakkan aku beramai2 sementara aku kasi korunk gelak wakakak sis heze mungkin g kot... nanti roger rhudy ajak sekali arr... pojie nie nak join kew tak??? hmm...
Ahad plak ada gath kat Ulu Yam... tah sper nyer idea tah... yang aku taw sis heze ngan rizz dah banyak kali dok remind aku ajak p wakakka memula aku kata kalau aku piyed memang aku tak p... tapi punya lew baek ati sis heze leh wat kebajikan dok kira hari... bila agaknya aku abis piyed wakakak keji ko sis... rhudy kompom g sebab dia ada call aku tanya aku g kew tak... aku cakap g arr... kang ada plak sis heze ngan rizz dok pakat bunuh diri dengan wat terjunan plak kang wakakak pojie... rizz cakap p...

Hmmm... sib bek dah abis piyed leh arr mandi2 wakakak itue arie gath PD makan angin jew lew aku dok nengok rizz ngan pojie dok berkubang... dengar citer ramai blogger p... kak senduk pun ada wakakak harus ramai lew di hanjengkan wakakak dengar kak senduk p ramai dok mencanak2 nafsu nak p wakakak (kompom aku di hanjengkan oleh kak senduk nie kang wakakak)

Apa pun nantikan pic2 gath blogger dari aku key...

3 comments:

[-suziey-] said...

aku tau mmg meriah uollss kt ulu yam..huhu..apekan daya..aku exam ler ari tu..korang suke pilih time klass aku yg dr pagi smpai mlm tau..xde can nk tunjuk muka sat..uwaaaaaa...

wei 28 june harus ko seret wrga putus fius ko tuh tauuuu...

rizz said...

hahah xsaboo seh nk p.hrus la aku terjonkan ang disituu! ekekekke

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

suzey : ala... ang cakap lew kat lect ang tue cakap ang akan amek paper secara persendirian wakakak giler nyer racun wakakak

insya'allah akan ku wat serangan hendap nanti wakakak

rizz : elelele ada atie wakakaka