Thursday, May 7, 2009

aLaHai... daK SaLeSMaN NiE...

Tadi lepas aku balik dari toilet (opis nie kemain sejuk laie airkon) tup2 nampak ada 2 orang budak laki bertengek kat depan pintu opis aku (opis baru lew wakakak ngaku opis aku wakakak) untuk pengetahuan korunk sumer kat sini saper2 nak masuk kena scan jari... so mamat tue tak leh arr masuk sebab cop jari dia mana ada dalam sistem (actually, hanya staff jew leh masuk).

Si Nana nie plak leh kasi masuk... so dia lew bukakan pintu opis tue... aku apa laie terus menyelinap arr masuk... sebab cop jari aku nie mahal... baru2 nie asyik 2-3 kali kena scan hajarnya... depa leh pakat kata aku nyer line kat ibu jari tue dah ilang wakakak cukup keji!!!
Sekali Nana kata...
meh arr nad... dengar sekali
alamak beb... sorry arr aku tak berminat arr...
Dengan gaya paling pantas aku terus masuk ke bilik aku wakakak Pastu pura2 ngah wat kerja... padahal computer baru jew restart hajarnya wakakak dalam atie dah bersungut... kemain lama laie dok restart... aku p plak kat table lee wat2 tepon... hmmm... saper aku nak tepon nie??? kang kalau aku duduk diam jew kang dia datang kat aku... so aku decide tepon dak Fara ataw Yana. Sekali Yana yang angkat... so sesi borak sakan lew... rupanya salesman tue dah g kat tempat depa dah... Yana laie keji dok suh aku p toilet arr... p lew memana asalkan kuar dari opis tue... kalau tak kompom dak tue tunggu nyer...
Aku nengok dak tue dah dok bertengek kat table aku... adoaiiii sanggup tunggu tue... aku plak nek serba salah... terus cut phone dan mengadap dia... dak tue jual buku kitab cara2 solat ngan kisah para nabi... 2-2 buku tue aku dah ada tapi kat umah abah aku lew... so tak kan aku nak beli... nak tak nak terpaksa lew aku tunggu dia abiskan xplaination dia.
Masa nie lew aku dah terbau sesuatu yang amat lew tengit... adoaiiii... mencanak sakit hidung aku... kemain busuk laie bau stokin dia... dah kembang kempis dah hidung aku yang mancung nie menahan bau....

Sekali oleh kerana tak tertahan akan serangan paradigma dari budak tue aku terbersin masa dia xplain tue wakakak sorry lah dik oiiii akak dah tah menahan laie dah 'kewangian' ko tue...

Terus aku cakap maaf... akak dah ada buku tue dan akak rasa adik jual jew lew kat orang lain yek... akak ada banyak keje nie... masa nie mata aku dok scan computer adoaiii lakonan tak menjadi caker tul wakakak computer aku wat hal keji sungguh!!! x abis restart... kemain lama laie... computer nie memang ada masalah sikit... aku malas nak tukau tempat so aku still laie guna computer nie wakakak

Sudahnyer... budak tue terus berlalu dengan penuh kehampaan sambil mengheret 2 buah beg... nasihat akak yang ko tak perlu bayar dik... nak jual apa sekali pun, make sure jaga penampilan diri... sekurang2nya orang taw ko nie ada imej jangan men hentam kromo jew key...
Terus aku pm Fara dok gosip2 wakakak citer pasai budak salesman tue wakakak terus Fara kasi aku ayat mengedik wakakak

§e§µ©¹ Q¹££âh : caker arr dak salesman nie... kemain busuk laie stokin... dia masuk g lepak kat tempat aku nie... aku dah bau busuk
§e§µ©¹ Q¹££âh: sekali terbersin bai wakakak
§e§µ©¹ Q¹££âh: harus aku n3 kan
Fara Dilla: dia ada lagi ker?
Fara Dilla: kecik ati dia wei kalau dia terbaca
Fara Dilla: bai... kalau anak pak lang yg berbuat demikian, adakah ko tetap memujanya...?
§e§µ©¹ Q¹££âh: tetapppppppppppppppppppppppppppppppp wakakak
§e§µ©¹ Q¹££âh: siap tolong basuhkan stokin dia laie
Fara Dilla: siot
Fara Dilla: sengal la ko
§e§µ©¹ Q¹££âh: tapi yang baru beli arr wakakak
Fara Dilla: hahaaha
Fara Dilla: beb
Fara Dilla: kalau gua citer nih
Fara Dilla: lu jangan marah gua
Fara Dilla: gua sengaja, tengok catitan seharian
Fara Dilla: buku log praktikal dia tadi
Fara Dilla: perh..tulisan dia macam tulisan abzila!
Fara Dilla: nasib tak macam tulisan ko
Fara Dilla: aku ni dah macam peminat fanatik kan!!

Time nie aku dah geget dah mouse computer nie wakakak kemain laie nak bermaharajalela sepanjang ketiadaan aku yek... siap arr ang .... jangan jatuh rahang plak yek if 1 day nanti aku lunch semeja ngan dia kat cafe tue wakakak strategi... wakakak
§e§µ©¹ Q¹££âh: kejineyr ang
§e§µ©¹ Q¹££âh: best women win key
Fara Dilla: wei.....
Fara Dilla: bagi la aku chance
Fara Dilla: tapi kan, dia tuh best la
Fara Dilla: dia ni macam suka nyembang
Fara Dilla: tak blagak, tapi muka blagak

Tetap nak jugak tue wakakka nie aku rasa dak2 sawan tue sumer kompom muntah ijau bai baca n3 aku kali nie wakakakak

2 comments:

diary, fara said...

hampeh
bleh plak masuk kan conversation kita! beb.. ko ni keji la. ada ke masuk isu anak pak lang dalam entry stoking busuk!!

rizz said...

kah2!!! aKU XTHN GELAK DOE BCE N3 ANG NI CAKER HAHAHA SEMPAT SNAP G GMBA STOKEN DIE.KEJIIIIIIIIIIII