Thursday, June 4, 2009

aKu BeRJaYa... YaHo00000...

Pergh!!! penat giler wat kerja... kerja apa yang tak penat weii wakakakak adoaiii putsu fius bebetui aku kali nie...

Alhamdulillah dalam pada hati tak tenteram, aku berjaya jugak mengawal kemarahan dan paling penting aku berjaya menyiapkan 10 report arie nie... satu kejayaan yang boleh aku banggakan... korunk x bangga kew mempunyai kawan yang telah menetapkan target kerja tetiap arie??? dan berjaya melaksanakannya wakakaka ala... korunk bangga kew tak bangga kew... ada aku kisah??? wakakak yang penting aku bangga dengan diri aku wakakakak

Dak2 opis kat sini suruh aku tukar kerja... ada ker patut depa suh aku kerja kat mahkamah??? jadi tukang type tue... motip??? wakakak kojaq sungguh!!! depa kata aku type laju pastu tak pandang keybod pun tak per wakakak adoaiiii dah aku nie novelis sambilan biasa lew... cuba kalau menaip dalam english memang sah2 aku cari liquid paper wakakak jadahnya liquid??? wakakak

Tadi dok sembang dengan Fara pasai rumah... semak laie otak aku... (status ym aku : sakit otak aku!! mekasih pada rizz ngan sis heze coz concern) aku sekarang nie cam dah ada 2 rumah plak. Umah ma ngan umah aku wakakak ma nie plak penakut giler kalau duduk sensorang kat umah tue yang dia seret aku sekali. Tak kan aku nak pindah umah??? cam ner ngan barang2 aku??? cam ner ngan kawan2 serumah aku??? owh... tak sanggup aku melepaskan mereka wakakakak

Ada gak arie nie aku terjun kolam kang wakakak kolam tue pun cam dah memanggil2 aku sejak aku lepak sana. Tadi et dok pm aku tanya ngapa aku dah lama tak balik umah... eleh... rindu cakap jer lah... laie mau cover wakakak bila aku wat ayat ala2 nak pindah umah dia dah gelabah wkakakak adoaiiii ciannyer... kemungkinan aku akan pindah umah lepas Farah nikah kot. Dengar citer kawan aku tue akan nikah lepas raya puasa agaknya. Aku???? biarlah masa dah takdir yang tentukan nyer...

Lambat plak jam 5.30 nie... aku dah rasa semak duduk opis nie dah wakakak tak sabar nak balik... apa aku buat balik nanti???? malas nyer nak kemas umah... kalau umah aku taw ler aku nak deco cam ner... ni umah ma... kang buatnya aku dah siap2 susun tetiba dia suh aku alihkan... memang aku alihkan... alihkan ke bawah wakakaka

Sebenarnya ati aku masih sakit laie... asyik tingat jer... asal ada benda kew lagu ker apa ker yang ada kena mengena kompom berdenyut2 kepala otak aku nie... rasa mengelegak dah... ya allah ... tabahkan lah hati hambamu ini.. sesungguhnya kemarahan adalah sahabat syaitan... chewahhhh wakakakka betul kew aku yg type tue wakakakakkaakkakakaka

Bak kata Fara...

Fara Dilla (04/06/2009 5:00:32 PM): senang jer baik
Fara Dilla (04/06/2009 5:00:37 PM): ko jumpa dia
Fara Dilla (04/06/2009 5:00:45 PM): ko bagi syarahan
Fara Dilla (04/06/2009 5:00:54 PM): selagi ko tak marah dia
Fara Dilla (04/06/2009 5:01:03 PM): selagi tuh ko memendam rasa bai
Fara Dilla (04/06/2009 5:01:20 PM): ko g jer lah berenang kat pool tu kalau ko tak nak

Sah2 aku akan pilih yang terakhir wakakak bukan takut nak jumpa ataw bersemuka ngan dia tapi aku takut aku jer yang tak mampu nak kawal kemarahan tue... adoaiiii aku benci tul lew nak heret perasaan nie ke mana2 aku p...

Owh ya... aku kantoi pasai cermin toilet wakakakak kan cermin tue pecah rupanya ada budak nampak aku tumbuk cermin tue wakakakak caker cam ner tah dia leh nampak aku pun tak pasan... slumber badak jer dia tegur aku pagi tadi... sakit tak tangan ko tumbuk cermin tu??? jatuh gak lew rahang aku wakakkaak tapi wat slumber jer arr kang tak pasai2 aku kena ganti wakakkakka

4 comments:

rizz said...

bravooo! kemen 10 repot gud2..n then ma pindah aptmen mne weh kemen de swimming pool bgai ekekeke

b-boy said...

uihhh.. tumbok cermin..?advance nie...

atty's said...

wah 10 report sehari..syabas..caiyork..caiiyork..

mummYaeesh said...

hmanggaiii 10report skali..gilo apo??

hmanggaiii lagik skalik..tumbuk cermin??sah gilo!