Friday, June 5, 2009

TeRKiLaN aKU!!!...

Arie nie arie Jumaat... esok ada birthday party wanie... huhuhuu terkilan sungguh aku sebab tak dapat nak join sedangkan aku dah berjanji pada diri sendiri dan pada wanie sendiri yang aku akan datang ke party beliau.

Pakaian yang bertemakan biru + putih dah aku siap2 beli dah... tah bila plak aku nak pakai tah... adoaiiii kecewa gegila tak dapat nak join atas sebab2 peribadi dan aku telah memaklumkan kepada cik wanie, rizz, sis heze dan beberapa rakan yang lain. Alhamdulillah rata2 mereka memahami akan kesulitan yang aku hadapi. Terima kasih kepada kalian.

Bila rizz dok pm aku citer pasai party esok, adoaiii time nie aku rasa cam nak geget jew mouse... bengang pun ada... aku nak gggggggggggggg... tapi cam ner aku nak gie kalau dalam masa yang sama aku juga perlu berada di tempat yang lain.

Tak per lah mungkin nie dugaan di samping tamparan yang paling hebat aku terima dalam minggu nie. Allah Maha Mengetahui...

Aku harap rakan2 yang pergi tue dapat menggembirakan cik wanie yer... ikhlas dalam menjalinkan perhubungan... nak jalinkan hubungan dengan sesiapa sahaja memang senang, yang susahnya adalah nak mencari yang ikhlas dalam menjalinkan perhubungan dan tahap keikhlasan tue plak hanya tuan punya tubuh badan sahaja yang tahu. Tak kisah lah samada tahap keikhlasan tue rendah kew tinggi yang penting ada gak rasa ikhlas.

Ingatlah... kawan ketawa senang jew dapat tapi kawan yang boleh share kesedihan kita sangatlah susah... so masing2 dah besar panjang dah boleh pikir kan... renung2kan lah... jangan menunding jari pada orang laen... lihat pada diri kita sendiri...ikhlas kah aku berkawan???? sejauh manakah keikhlasan aku???

p/s : sebenarnya aku jeles ngan korunk!!!

5 comments:

rizz said...

alaa ciann die..xpe nti g plak besday party aku yerrr hehehheee

||| PöJìé PööH ||| said...

alolololo..
jgn ler jeles2 Qiela..
nti aku snap pic byk² kasi print kat ko buat frame tampal kat blk yer..
nti aku amik pic tepi pantai, ngan Cik Wanie n kek besor dia..
hg leh wat wallpaper lagik!
ok!!!
**matilerrr!!

joegrimjow said...

sama la
xdpt join jugakk

mummYaeesh said...

uiks awatnye..tak gegak gempita la bday party tu nnt!whoops

anyway..sume pun ada hikmahnye kan..kotlah hang g sna tetiba ada yg tak diingini jd ke!nauzubillah!

atty's said...

salam ..patut le kty tak nampak ..nadia ..kt situ..