Thursday, June 25, 2009

HaPpY BiRThDaY...

Malam tadi setelah mengadakan sedikit 'perbincangan' yang hampir berlansung selama sejam dengan kawan aku tetiba jer aku teringat esok birthday dia. Hmmm... petang tadi dah berbincang dengan Fara pasal birthday present ni... memandangkan jarak antara kami adalah jauh, Fara mencadangkan elok jer lah di pos lajukan jer birthday present tue...

Masalah besar pada aku adalah, aku nie tak pernah menjejakkan kaki ke pejabat pos. (pengakuan brani mati neh!!! sah2 dak2 putus fius bantai tepuk dahi wakakak) jadi pengetahuan aku berkenaan dengan pos mengepos nie sememangnyer 'zero'

Puas jugak lew dak Fara meng'xplain'kan aku cara2... tapi aku rasa harus aku heret dia sekali ke pejabat pos wakakaka ada jugak lew soklan2 bangang yang telah aku tanyakan pada dia wakakak sib bek kami hanya ber'ym' jer kalau tak kompom aku leh nampak rahang dia jatuh wakakakaka

Malam tadi tepat jam 12.01 pagi dengan pantas aku sms kawan aku tue wish birthday dia... ala... aku nie bukan sorang yg romantik2 wakakak straight da point jer... aku nyer wish tue plak simple wakakak

'happy birthday awk, smoga awk d pjgkan umur dan apa shj yg awk impian dalam kehidupan awk, akan mjadi kenyataan'

Simple jer kan wakakaka

Arie plak aku dapat taw dia datang KL sebab ada meeting kat PWTC wakakak haruskah aku byhand jer ataw tetap pos???? nak by hand malu lew... wakakakak (sejak biler aku nie taw malu????)

4 comments:

b-boy said...

hahahaha.. ni mesti nak tanya 'posmen ada jual ke x..?' wakakakaka

Hezesuze said...

alah kwn katenye...ckp je ler bakal tunang ang...larikkkkkkkkkkkkssss

p/s uik! ko pun tau malu ek Qlah????

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

boy : wakakakak paling memahami wakakakak

sis heze : bakal tunang kekdahnya wakakakak

p/s : caker ang sis wakakaka

rizz said...

sah boiprenn nye besday ni hahahahha