Thursday, June 25, 2009

TaKUTNyEr PaSai SaNGGuP WaT aKSi LuCaH...

Tadi aku ternampak poster pasai citer 'Jangan Pandang Belakang' nie. Tetiba jer aku teringat, dulu masa citer nie ligat di pawagam, aku dan beberapa dak2 chatters telah membuat serangan hendap kat pawagam di Mines. Adalah lebih dari 20 orang yang pergi tengok citer tue. Memang gamat lew keadaan ketika tue. Aku nengok masing2 punya xcited nak nengok citer nie.

Dengan kekecohan group aku di + laie dengan group mamat2 motor yang lepak di belakang, kanan dan kiri kami wakakaka wayang tue dah bertukar menjadi pesta hantu yang penuh dengan gelak tawa wakakak. Aku nengok dah cam citer salah sebuah filem p.ramlee pun ada gak... ala yang citer kat kubur tue... antu gigi panggil geng pakai trompet wakakakak (motip aku sebut antu gigi nie???)

Elok2 citer seram dah jadi citer lawak pun ada dengan aksi nyakat dak2 seluruh geng dalam wayang tue wakakak. Pada aku citer nie lah salah satu citer seram melayu yang terbaik. Nie pada aku lew... korunk aku tak taw lew... apa pun ada aku kisah???? wakakak

Apa yang aku nak citer kat sini adalah... tabiat kami yang suka membuat sesuatu gath, kami suka mengwar2kan kat dalam room... saper yang rasa nak join datang jer kat lokasi... isu kenai ataw tak tue sumer belakang kira sebab masing2 sememangnya muka tak reti malu wakakaka. Tapi satu kepantangan bagi aku, bila orang tanya aku 'saper yang datang???' ... time nie aku rasa cam nak jer aku cabut otak orang yang tanya tu, pastue siap blender then kasi dia minum pun ada wakakaka selalunya aku akan jawab!!!

ko... kalau tak tanya aku soklan bangang nie leh tak???? saper yg ada dia lew yang datang... mangkuk!!!!

Aku kalau dah kuarkan ayat2 cam tue sendiri mau ingat lew!!! kepada yg pernah terkena tue memang dah takkan tanya laie soklan bangang cam tue laie dah wakakaka

Berbalik pada citer, aku ada sorg akak angkat namanyer... M bukan nama sebenar wakakaka. Dia nie punya lew penakut giler... bila balik dari nengok wayang tue aku pun ada lew citer2 sikit kat dia pasal jalan citer tue. Aku ingatkan dia tak der lew nak amek point sangat.

Tup2 1 day aku dapat pm dari dia... dengan bangga nyer dia gtaw buat pertama kali dalam idup dia nengok citer antu, 'Jangan Pandang Belakang'. Aku time nie nak jer bahan dia. Yer arr orang dah lama tengok dia baru nak nengok... dah tue siap bongkak laie wakakak aku layankan jer maklum arr dia berjaya mengatasi ketakutan wakakak

Last2 citer... aku dengan bangga dan giler putus fius dok bantai gelakkan dia kaw2 siap guling2 laie wakakakkaka nak taw pasai per???? sebab dia leh pakat kencing dalam plastik masa tinggal sorang kat umah tue wakakkaa padahal bilik dia ada toilet... apa lah salahnya g masuk toilet tue... nie tak... sanggup kencing dalam plastik wakakakakka takut nyer pasai wakakakak kononnyer citer kat aku nie, kira selamat arr wkakakak tapi bila dah sampai kat otak aku yang putus fius nie wakakak apa laie aku bantai bahan dia 2 bulan arr wakakakaka member terpaksa tadah jew tinge dalam masa yang sama sendiri tolong bahan diri wakakakaka

So kepada korunk yg sememangnyer penakut!!! sila jangan tiru aksi lucah tersebut wakakakakak

5 comments:

rizz said...

wakakakkak siap kencing dlm plastik.yak kejinya hahah

Hezesuze said...

wakaka kencing dlm plastik...ishh poyo btul kakak M ang tu Qlah...xdpt sis bygkan camno org pompuan duk kencing lam plastik ni...maunye menjejeh2 kan...wakakaka

len kali guna baldi or besen jerk...besau ckit berak pun bleh...

b-boy said...

hahahahaha..eleh sis QILA gelakkan orang.. kes LESUNG BATU masih segar di ingtan boy.. wakakakakaka

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

adushh...camni pun ade ke....huhuu..;p

Corey said...

ekeke akak tu leh geng ngan aku nampaknya.
aku klu tergerun nak kuar bilik gi toilet aku kencing dlm botol jer hajarnya ekeke