Thursday, June 11, 2009

LeLaKi MiSTeRi...

N3 kali nie adalah aku nak bercerita pasal seorang lelaki misteri nie. Adoaiii pening dan pelik aku dengan mamat nie... apa tak nyer sumer pasai aku dia taw... tak ker aku muskil???

Kisah cam nie... sejak 2 bulan yang lalu, aku ada terima sms dari seseorang yang menggelarkan dirinya sebagai K (wahhh!!! dah cam dato' K lah plak wakakakak) dalam sms tue, dia kata dia nak...

Info yang dia taw pasai aku...
- phone no ambil dari seseorang... x leh bgtaw sebab dah nama pun janji kan
- minat aku dari jauh
- pernah nampak aku kat kg jambu
- taw aku kerja ikram dah 6 tahun
- taw aku pakai kete kebal
- taw family aku kat mana
- taw aku selalu lepak mana, karok, men snooker, bowling etc
- paling wat aku tebakau darah adalah dia taw past life aku

Tak kew aku cam wajib jew tuk siasat saper dia nie???

Kejadian agak tegang masa aku tolong ma pindah umah dari Pandan Perdana. Masa tue dah sampai kat apartment. Dah arr penat giler... dia plak bantai antar sms kata :

awk... sy taw kisah awak, jangan kerana budak ......... awak musnahkan hidup awk. Awk dah jauh berubah sekarang. Apa yang awk tunjukkan sumer tue sy taw tue bukan diri awk yang sebenar...

Menyirap darah aku!!! terus aku amek hp, masuk bilik, aku call dia... tanya dia saper??? apa yg dia taw pasal aku??? dalam perbualan aku tak nafikan aku tinggikan suara... yer arr kalau korunk pun aku rasa, mesti korunk akan angin satu badan... dah arr penat giler tetiba dapat sms org taw segalanya pasai ko... tak kew rasa nak jew ko sedut segala lemak2 dia transfer kat rizz???

Tapi walau setinggi mana pun sore aku, dia tetap cool, langsung tak melenting... dia cakap dia hanyalah hamba Allah yang meminati aku dari jauh dan akan sentiasa memantau perkembangan diri aku... adoaiiii aku di perhatikan!!!! caker... aku paling benci orang dok perhatikan aku tanpa aku mengetahui siapa orangnya.

* bersambung....

8 comments:

b-boy said...

jeng..jeng..jeng...

rizz said...

tak kew rasa nak jew ko sedut segala lemak2 dia transfer kat rizz??? <---- part ni yg xbole blah ni wakakkaka
ayookk ang ade sr hahahah

Cik AniS GalaXy said...

waduh...
ader plak yg berminat dgn ko ek qilah
tintong2 ko pon ttp ader peminat misteri..

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh!!!
Qiela ada peminat larrhhh!!!

atty's said...

sapa kah lelaki itu ..

arep said...

wooooo.. seram dowh..

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wakakakak aku pun pelik cam ner dia leh minat kat aku wakakak sah2 dia pun putus fius kot wakakakaka

Hezesuze said...

alah suke latuh...wakaka

syukur ler coz ada seseorang yg btul2 minat & suke kt ang..itu tandanya mmg dia nak bkawan ngan ang tu yg dok scan jauh2 tu...

bg ler peluang kt si dia tu...jgn jual mahal sgt..umur ang tu makin lama makin meningkat..

ok wat kalo dia pun putus fius...kira satu kpala ler...wakaka

pepun akak doakan yg tbaik tuk ko qlah...

p/s jgn mare pd secret admire tu...biarkan la dia...esok 1day dia da x phatikan ang..haaa time tu ler bru tau erti rindu...huhuhuhu