Tuesday, August 11, 2009

BrO CoReY GaTai TaNGaN WaKaKa... LaWaK!!!

Arie nie aku nak gelak guling2 wakakakak ngapa??? sebab pic bawah nie wakakakka kemain tebal laie makeup dah tue siap pakai blusher laie tak menahan wakakak

Saper nyer keje???? sat2.... korunk baca lew...

bro corey : buzz!!
aku : assalammualaikum bro
bro corey : waalaikumsalam
bro corey : sorry kaco layan lagu
bro corey : kak heze ada mms apa2 gambar x?
bro corey : sbb we all ada jumpa gamba sorg gadis ni mirip qla sket2
aku : erk
aku : x der pun
aku : mirip qla?
bro corey : jap nak tunjuk
aku : pantasssss
bro corey : ym ni bleh receive gamba tak
aku : leh lew

ilang batang idung aku wawawawawa... kening aku nipis wakkakaka bulu mata aku mana??? wakakakak

aku : wakakakakak saper nyer keje nie???
bro corey : ekeke
bro corey : tidak diketahui
bro corey : masih misteri
aku : aikkk mana dapat?
bro corey : okla malas nak nipu. bro saja gatal2 tangan xde keje
aku : bro?
bro corey : so try experiment
aku : laie ada nawaitu nak tipu kan
aku : sebab gambar tue mmg qla ada masa tue dalam perjalanan kat rumah ehsan
bro corey : ekeke bro kan murni.so nak nipu pun serbasalah
aku : cuma pake up kemain tebal laie kan
bro corey : yea tau.. curik dlm blog ang ler tu
bro corey : crop
aku : kalau dah x reti nak menipu tue memang x kan jadi nyer
aku : wakakakak
aku : nak masuk dalam blog arr
bro corey : huhu silakan
aku : wakakakak lawak giler agaknya kalau makeup tebal muka memang cengitu agaknya
aku : siap pakai blusher laie wakakak x menahan
bro corey : huhu bleh jadi panduan klu tetiba dtg seru nak bermakeup bagai nnt
aku : laie mau kata panduan kan

3 comments:

Corey said...

huhuhu siap bukti tempek ym conversation.

Cute kan? dari wajah yang garang terus bertukar ayu gitu :P

nak tgk bulu mata klik ler gambo tu.. dia akan jadi besor. jelas segala huhu

||| PöJìé PööH ||| said...

comei + ayu + anggun hang mekap cam tuh..
pndai Bro Corey kita mekapkan hang..
hahahah..

rizz said...

wakakakkak mekap x mnhan kemaen tebal hahahhaha