Monday, August 10, 2009

JuMPa BaNGKai KaT MeTro PoiNT KaJaNG...

Arie nie aku masuk kerja macam biasa... tiada apa2 yang istimewa pun... biasa lew kalau nama pun arie senin semangat nak bekerja tue cam malas jer... terlebih vitamin 'M' jew kekdahnya

Arie nie plak aku dah start serang selsema adoaiii aku paling menyampah kalau kena selsema nie lebih2 laie dalam keadaan sekarang nie...

Untuk mengelakkan perkara yang tak di ingini, terpaksa lew aku bertopeng bagai kat opis nie wakakak dah cam zorro pun ada gak aku nengok wakakaka rupanya bukan aku sorang yg jadi zorro kat opis nie ada lew dalam 3-4 orang wakakak dah cam dalam bilik pembedahan lak wakakaka

Beberapa arie yang lalu aku ada jumpa bangkai.. erk... Iera Bangkai wakaka saper laie budak MM lew... alhamdulillah aku nengok dia dah pulih dari kecederaan di lulut... tue lew aku pun men futsal gak tapi idak lew sampai putus salah satu urat kat lutut tue wakakak dia baru lepas menjalani operation dan bercuti agak lama... kalau tak silap aku 3 bulan kot... jumpa dia kat Metro Point, Kajang... wat per?? bangkai tu men bowling lew... pastu gegeh dok ajak aku men sekali taw ler kita nie partner tapi agak2 lew dah arr aku datang apa pun tak bawak wakakak laie pun aku nak cepat masa tue... tapi kira puas hati gak lew sebab dapat jumpa dia... badan dah mulai berisi sikit idak lew cam papan lapis jer wakakak (tetiba jer aku teringat kat rizz wakakaka sesuai lew korunk wakakak)

Apa pun aku happy dapat jumpa Iera Bangkai nie... terubat gak lew kerinduan... nantikan kemunculan mengganas dari dak2 MM... wahhh MM wat come back...

3 comments:

Hezesuze said...

lorr ingatkan ang jmpa bangkai pe ghupe2nya nama org ek...ekeke

apsal ler letak nickname camgitu bunyi nye...

Corey said...

bagus,teruskan pakai mask of zorro tu. zorro pakai tutup mata ang tutup mulut ekeke. klu segan baik ang pakai purdah terus. mask islamik lagi huhu

rizz said...

hajar! hahahhah pappan lapis igt aku jela yek kui3!!!