Friday, August 7, 2009

aLHaMDuLiLLaH... Di JaUHKaN SeGaLa BaHaYa...

Salam bersahaja...
Nak taw tak aku kat mana sekarang nie??? wat pertama kalinyer aku wat serangan hendap kat cc kat area umah aku wakakak 6 tahun aku duduk kat kajang, nie ler kali pertama aku masuk cc wakakak sumernya gara2 ma yang dok seret aku g cc sebab dia nak nengok email dia yang dah bersawang tak tengok2 tue wakakak

Dan aku amek kesempatan tuk g klinik sebab tetiba plak arie nie aku rasa cam tak berapa nak sihat dan alhamdulillah aku gie Klinik Rakan Medic dan sebenarnya aku demam biasa jer... alhamdulillah.. Allah perkenankan doa rakan2 yang dok komen kat n3 sebelum nie... mekasih yek sumer... sayang jugak korunk kat aku kan? wakakakak sayang tak???? ikhlas tak???? saper sayang aku... sila tinggaikan komen dan pastikan korunk tulis yang korunk sayang aku wakakaka kalau tak aku tak nak wat serangan kat blog korunk wakakka boleh cam nie??? wakakaka

Doc kata ak tak cukup rehat... hmmm... rasanya aku dah lama tak jalankan xtvt jenayah cuma baru lepas dok bersukan... hmm... kawan aku ada ajak aku menyetan pun aku tak bran nak gie yer arr... sebab kawan aku terus kena H1N1 sejak balik dari menyetan... giler korunk!!!

Adoaiii caker tul lew dak belakang aku nie... dah lew pasang lagu kekuat pastu plak leh pakat dok karok kat sini memekak jer arrrrrrrrrrrrrrr!!! weiii mangkuk!!! ko taw tak dah kul brapa sekarang nie???? maghrib lew... yang dok melalak melolong tue per kes!!! sakit tinge aku nie!!! jangan sampai aku baling ko ngan speaker nie kang!!!... huh!!!

Erk... kantoi aku g cc time2 maghrib wakakkaka key2 aku balik arrr nieeeeeeeeeee wakakakaka

7 comments:

Corey said...

tahniah! tgk kan fobia x betul.
amboi 3x dah tau demam biasa terus alpa ek.

b-boy said...

alhamdulillah..berkat doa2 insan3 yang4 disayangi5..hek10000000

rizz said...

muahahah standaqrt r tuu g cc kompem bising,,ni8 aku kat cc gak doeee :p

joegrimjow said...

jaga kesihatan
jaga makanan

Hezesuze said...

ajak menyetan????
takut mak noks....ekekeke

tp kalo ajak g jemaah kt surau mak nk ikot la...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

bro corey : wakakaka fobia tetap fobia... tapi alhamdulillah lew tak der pa per... leka seketika jer... x reti nak say no dan 'tak boleh' apabila ada yang minta tolong... arie nie mungkin arie dia yg memerlukan pertolongan... entah2 esok lusa giliran kita, saper taw...

boy : ang sayang aku x nie?? wakakaka

rizz : siyez weii memekak jer sampaikan aku leh tercakap... ko jangan sampai aku pasang lagu2 kat dalam pak tam aku nie kang... wakakakak

joe : mekasih... mekasih... lama yek x wat site visit kat sini wakakak

sis heze : erk... insaf ko yek kak wakakak

Madu Beracun said...

moga cepat sembuh yaa :)

lama x lawat blog nadia.. miss ya.