Thursday, November 12, 2009

SeLaMaT TiNGgaL SeMuA...

SeLaMaT TiNGgaL...

Ya... itulah status ym aku buat arie nie... masuk2 opis plak aku diberitahu bahawa kerja FBI semua dah siap... alhamdulillah syukur pada Allah. Aku jangkakan akan settle end of this month tapi ternyata dalam tak sedar aku menyiapkan projek FBI nie rupa2nya dah abis... syukur sesangat... aku berjaya menyiapkan awal dari jangkaan aku.

'Nadia, oleh kerana u ada pengalaman dalam ISO, we all nak minta tolong u tuk bantu dalam dalam penyediaan dokumen2 ISO, boleh tak?'

Hmm... terlintas di fikiran mungkin nie lah bantuan ku yang terakhir sebelum aku tinggalkan IKRAM.



Bohong lah kalau aku katakan yg aku tak sedih bila nak tinggalkan IKRAM nie... yer arr hampir 7 tahun aku berkhidmat di sini macam2 pengalaman yg telah aku kumpul tuk bekalan di masa akan datang. Kerenah pelbagai manusia tak yah cakap lah kan... apa pun ada suka dan duka yang aku dapat sepanjang berada di sini.

Cam kat paves nie... terus terang cakap, mereka layan aku cukup baik. Penuh dengan gurau senda dan ada jer citer buatkan aku gelak tetiap arie... korunk memang best...

Buat kakitangan PAVES (kena sebut nama neh!!! kasi glamer sikit wakakak)...

Bos : Hj. Zamri

Bahagian Admin: Kak As, Kak Zu, Kak Mas, Mek

Site : Rizal, Joe, Johan, Dollah, Abg Hery, Pak Ngah

Technical : Kak Ani, Abg Syahrul, Ting & Lee

Saper laie yek... sorry pada yg tak der nama mungkin terlupa...

Terima kasih kerna menceriakan hari2 ku sepanjang berada di sini...



Aku rasa nie yg terbaik buat aku dan sentiasa berdoa menjadi yg terbaik...

Wah!!! aku cam tak sabar plak nak berhenti kan wakakaka... nantikan n3 aku seterusnya...

1 comment:

farish H said...

gud luck dear kt tpt baru!