Tuesday, July 13, 2010

KeNaPa DeNGaN KeSiHaTaN aKu SeJaK KeBeLaKaNGaN NiE?

10hb yang lepas antara nak dan tak nak aku terpaksa juga melangkah ke klinik yang terletak berhampiran dengan rumah. Ari ni aku ada appointment dengan Doc. Kena amek darah huhuhu... ni semua gara2 apa yang berlaku kat aku baru2 nie.

Masuk2 jer jumpa ngan staff nurse kat sana yang merupakan kawan aku (kawan sekolah rendah beb)...

"Ari ni aku nak air kencing ko! ko ingat senang ker aku nak air kencing orang? hahah" Sempat wat lawak lak si Mazlina ni...

"Sorry beb... ari ni aku kedekut sikit air kencing... wakaka berharga siot ari kencing aku wakakak bangga!!! bangga!!!"

"Kojaq ko Nadia... dah sakit2 leh wat lawak plak" lawak sengal tul masing2 yer arr pasal air kencing pun leh nak rebut wakakakak sorry aku piyed so tak kan nak kasi gak kot wakakakak

Akhirnya kata sepakat telah di buat dengan Doc. Hanya ambil darah jew.



Masalah timbul lak memandangkan betapa gebunya badan aku ni Doc tak dapat cari urat wakakak tergelak aku ngan Doc. Gegeh kami dok cari urat. Huh!!! nampak gayanya kena diet lah aku cam nie... giler ko kalau apa2 kang nak cari urat kemain seksa. Last2 dapat gak tu pun sampai 2x cucuk sebab urat aku men lari2 plak wakakak adoaiiii...



Sekarang ni keputusan darah akan di ketahui bila-bila masa jer.... harap2 tak der yg serius arr hendaknya.

2 comments:

iva saionji said...

weh nad..aku doakan kau baik² aje yea..risau aku baca entry yg ko pengsan tuh...gegeh gak kau..nasib xpengsan dalam keta...tapi kalau kena kat aku pon aku kena gak gegehkan diri beb,..takkan nak pengsan dalam pjbt or ketakan....

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

iva... mekasih lah yer... tue arr... kadang2 nampak sihat tapi kita xkan taw bila kita akan jatuh sakit kan... apa pun aku bersyukur sebab aku pengsan bebetul dah sampai umah... giler ko kalau pengsan dalam kete kompom xcden huhuhu minta di jauhkan lah....