Wednesday, August 25, 2010

BuKa PoSe WiTH Mya, FiFie & MaWi ...

Sempena bulan puasa nie aku yakin ramai yang dok menghadiri majlis berbuka di sana dan sini. Aku? sejak dah berhenti IKRAM, majlis berbuka puasa aku majoriti kat rumah bersama keluarga tercinta. Boleh di katakan puasa tahun ini alhamdulillah aku banyak menghabiskan masa berbuka dengan keluarga setelah lebih 10 tahun duduk luar.

Baru2 ini aku telah di invite oleh 2 orang rakan chatters merangkap rakan FB untuk berbuka puasa bersama. Saper mereka??? Mya dan Fifie. Aku ni jenis tak kisah nak berkawan dengan sesiapa pun dan mungkin kelebihan yang aku ada ... yang telah di anugerahkan oleh Allah, alhamdulillah aku mudah mesra dengan orang. Harap2 hubungan yang terjalin ni sentiasa di lindungi Allah.

Plan nak berbuka puasa bersama telah di buat oleh Mya. Memandangkan feedback yang tak berapa nak di terima oleh budak2 sel, so kami decide biarlah kami jer yang g... dah invite tak nak... apa boleh buat... tak kan nak paksa2 plak kan...

So, kami decide nak g berbuka pose kat :


Lokasi : Port Klang

Sebab si Fifie nak sangat makan Ikan Bakar... aku lak jenis tak leh makan seafood... tapi sampai umah gegeh ko cari ubat wakakak kang tak pasal2 gatal satu badan... bintik2 badan kang wakakak

Tarikh : 20 Ogos 2010 (Jumaat)

Arie ni kalau ikutkan bos datang KL dan ada meeting dari pagi sampai ke petang. Sampai opis wat rayuan kat bos tuk buat presentation pagi... berjaya!! Mya MC arie ni... Fifie lak kemain caker laie pangai... kerja lak... dia yg dok beria2 suh aku MC arie nie... oleh kerana aku sememangnya sorang pekerja yang dedikasi (chewah wakaka) tetap gak datang... Lunch time jer cepat2 aku tahan bos...

Bos... i nak half day arie nie laaa bos... ada hal.. Bos aku kemain comei laie...sepanjang aku cakap ngan dia, boleh plak dia ejek aku wakakak pakal lew ko cina... kalau tak... wakakaka hasil pujuk rayu, akhirnya aku berjaya gak wakakak.

Booking : Mya & Fifie
Seperti semua sedia maklum, kalau nak makan kat mana2 restoran, kita kena booking dulu... so tukang booking si Mya dan Fifie wakakaka

Aku lepak kat umah Mya sebelum gerak ke Klang ... amek Fifie ngan Mawi. Kami gerak dalam kul 6... sampai kat port klang parking kete jer terus azan. Alahamdulillah...

So kat bawah nie ada lew pic2 sepanjang sesi berbuka pose kami... enjoy jer laa eh...


~ juadah kami... nyum... nyum... utk 4 orang makan... not bad...~


~ mya, fifie dan aku... hohoho 2 org tue tak pose taw... aku ngan mawi jer yang pose...wakaka lagak mengalahkan org yg pose jer wakakak ~


~ mekasih mya sebab sanggup amek aku ngan fifie wakakak best2... ~


~ oleh kerana gambar mawi tak der... so aku tepekkan gambar ikan nie wakakak so tengok gg ikan... kompom tingat kat mawi wakakak ~


~ bil kami wakakkaa agak berbaloi gak arr sebab banyak makanannya... pastu masing2 kekenyangan... aku rasa table kita jer yg dok makan sambil gelak tawa wakakaka ~


~ muka orang kekenyangan wakakaka kembar ko ada kat bawah nie wakakakakak ~


~ wakakakakkakaka gelak guling2 aku fie wakakakaka ~

2 comments:

yushafieza said...

wahahahahahahahahahaha aku taula aku glemer, kot ye pun xpyhla nk upload sumer pic yg ada wei

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

wakakakakaka,,aku baru tengok blog dol..muahahaha...setan sungguh..