Thursday, February 26, 2009

DaPaT TaG DaRi SuZe!!!

Aku ngah ada keje nie weiii... sambil2 aku wat keje aku g ler wat serangan hendap terhadap blog kengkawan sekali cam nr leh terperasan cam ada nama aku jer kat dalam blog suze wakakak aku ker tue yang di maksud kan??? wakakaka... aku ditag oleh suze!!! keji!!! keji!!! time2 aku ngah banyak keje nie leh plak aku di tag wakakaka wat pertama kalinyer aku di tag olehnya kerna satu jer... sebab aku wat serangan hendap kat blog dia wakakaka

So aku apa laie jalankan kewajipan wahhhh kewajipan ker tue?? wakakaka kewajipan sebagai seorang blogger arr wakakak.... aku copy paste ler dulu kang agak2 free aku wat yek wakakak rizz kompom jatuh rahang wakakak eleks arr sekurang2nya ada gak ler entry tuk ari ni walaupun lom siap wakakak...

  1. Go to your photos folder in your computer.
  2. Go to the 6th folder of photos.
  3. Go to the 6th picture in that folder.
  4. Put the picture on your blog and description of it.
  5. Invite six friends to join the challenge.
  6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.

Apa aku nak citer nie??? wokeh... pic nie aku dapat dari partner sinju aku... masa tue kami dapat job di Penang. Masa tue best fren aku kawen so kami ler di pertanggungjawabkan untuk merakamkan detik2 bersejarah kawan aku tue. Masa nie aku diminta untuk mengambil pic pengantin bersama dengan adiknya dengan menggunakan camera mereka.

Bila dah cuci tue nengok2 ada plak pic aku wakakak pastu edit arr apa laie... masukkan dalam fotopages... dan tetiba dapat taw dari si 'dia' yang dia ada pic aku dan paksa dia tunjukkan tup2 dia kasi pic nie wakakak terkejut aku sebab aku tak pernah bagi dia link fotopages aku... memula dia agak merajuk ler sikit pastue pujuk (huh!! cam satu kemestian plak dalam perhubungan) dia siap gtaw laie yang pic nie dia wat wallpaper kat komputer... wakaka (angau... memula yer arr lama2 sendiri mau ingat ler) aku memula tak caya sekali dia tunjukkan wahhhhh wakakaka malu siottttt kira gambar nie ada kenanagan terindah kami ler wakakaka

Huh!! tak leh citer lelebih kang sumer kuar wakakak huh!!! suka arr tue baca... terutama si rizz tue... wakakak keji!!

7 comments:

rizz said...

mne gmbonye kah3..suka save dlu ble publish hiksssssssss~~~~~~

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

ang keji rizzz!! bawak2 ler menyabau wakakak

hezesuze said...

weii mana smbungan n3 nie???? siot je ko Qlah....kikikiki

byk keje ek????kahkahkahkah

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

hamboi... hamboi... tak menyabau wakakaka dah ... aku dah masukkan ... sikit2 jer tak leh lebih kang sumer terbongkar wakkak

MaS-HaNa said...

wakakaka qie.... baru satu ke :-w
mana lagi=))

rizz said...

hahahaha qilah..bajet atis la tuh sbb xtgok kamera hahaha

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

aku kan artis wakakak artis ym wakakak hanya dak2 ym jer taw wakaka