Tuesday, February 24, 2009

HaJaT taK KeSaMPaiaN aTaS SeBaB2 TeRT3Ntu...

Tadi aku lawat blog rizz mintak id dia... kalau dah mintak id dah tentu nak add laie mau tanya... walaupun aku dah jarang on9 tapi rasanya biar arr aku memenuhkan id dalam list ym aku tu wakakak... sekali rizz suh aku bukak blog dia coz ada entry terbaru katanyer...

Dia suh aku g nengok citer nie... keterangan lanjut pasai citer nie korang bukak ler blog dia baca... hentam dia weiii sebab dia dapatkan citer nie secara haram wakakaka (batu api aku wakaka eh silap... kasi up sikit... batu neraka aku wakakak) nak nengok citer nie cam ner...

citer nie pun aku lom nengok laie... wawawa... hampeh tul ler dak2 umah aku... depa sumer tak pernah masuk panggung wayang (perkataan paling skema tuk arie nie). Aku nie lain sikit... kalau orang tue tak pernah masuk, jangan harap ler aku nak ajak. Aku siap suh depa ajak ler saper2 p masuk dulu asalkan bukan aku yang bawak wakaka.. silap2 hb sampai citer ni dah abis di pawagam agaknya aku sampai sudah tak tengok huhuhu...

Dak Rizz nie ajak aku nyembang plak kat ym wakka kang keje tak siap nyalahkan aku plak wakakak... weiii rizz ang nie sajer jer suh aku jangan wat keje kan wakakaka.. caker rizz kutuk aku sebab 1 arie 10 entry aku wat wakakak

Weiii rizz aku rasa kalau aku masuk pertandingan antara blogger kompom aku leh dapat anugerah entry paling banyak taw wakakaka dan anugerah blogger paling rajin wakakaka... tue muncung sedepa arr tue... siap sengih arr tue... dalam ati mula ler dok kutuk aku wakakaka... jeles arr tue wakakaka...

Frust tul ler bila apa yang di hajatkan tak kesampaian... adoaiii biler ler ianya akan menjadi kenyataan???

4 comments:

MaS-HaNa said...

hala kau beli je vcd cetak rompak.. nanti senang ko leh nengok kat umah sepuluh kali wakkakak

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wahhh ang pun sama gak ngan rizz hana wakakaka

rizz said...

ahhahah menda harm tu sng je dpt dvd longgok cte upin n ipin hahah..siannye kwan2 xnk tgok wyg.rugi meh ahakss

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

tue ler depa nie hampeh ... keji!! tak leh pakai bukan aku suh masuk wayang wat wayang adoaiii