Tuesday, February 24, 2009

SaRaPaN PaDa PaGi iNi...

Hai saya Nadia... dan ini saya jugak.. Qiellah wakakaka... pepagi laie aku dah bukak youtube citer upin dan ipin... pergh!!! memang best tul silap2 ada gak arie nie satu keje aku tak siapkan wakakak yer arr sistem dah siap so aku sengaja jer bermalas malasan tuk submit pada bos... biar lambat sikit aku wat presentation wakakaka
Sarapan aku arie nie adalah tu... memang cukup lengkap arr sesambil nengok upin ipin cam kat umah plak wakakak . Tadi masa nak g keje tue aku sengaja jer masuk kat petrol pump. Ingat nak beli air jer... aku ngan air Ice Cream Soda nie cam ketagih plak... bila dah lama tak minum mulalah mengelupur wakaka kadang2 tu pepagi laie aku dah togak wakakak...
Snek Cheezels nie aku start ketagih sejak bulan Oktober 2008 laie... memula aku tak der ler amik port bila nengok orang dok makan benda alah nie... tapi bila dah sekali makan perg!!! rasa nak beli ngan gudang2 sekali arr wakakak...

Pastu untuk kesihatan, aku beli arr jugak Nestle Bliss Low Fat nyer perisa strawbery hehehe... member aku cakap elok kalau minum sehari sebotol. Aku laie suka yougart dia laie sedap wakakaka dan yang terakhir sekali cekelat wakakaka la nie time aku menaip nie pun mulut dok nyonyot cekelat nie wakaka...

Itu ler menu aku utk arie nie... arie nie taw means aku dah tak makan benda lain dah wakakak ngapa??? tak percaya??? wakakaka nak bedting??? wakakak

5 comments:

MaS-HaNa said...

qie =))ada kegagalan di situ=))ko masuk time tunel ke=))wakakkakak oktober 2009 wakakkakak ni buat aku konfius ni=))taun ni tahun 2009 kan cam ne kau leh cepat beberapa bulan makan chese tu wakakkakakkakak wakakakkaka wakakakka wkakakka

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

erk:O yer ker wakakak kegagalan di kesan oiiittt jari ko ni... wahhh jari di persalahkan wakakaka

hezesuze said...

haiii menu sarapan yg kurang baik tuk kesihatan...hehehe

apa2pong ze suke gak kt keropok chese tu...kikikiki

rizz said...

kemain nk makan jajan pepagi buta haha

mummYaeesh said...

cheezel adalah fav yaeesh...klu g cinema harus beli cheezel klu tak mmg dia ngamuk...kat uma pun stok cheezel mmg kena ada...tp tak elokkan..ni si ahkau la ni yg ngajo..keropok lain dia taknak plak!