Tuesday, February 24, 2009

KeNaNGaN KaRaOK3 KaT JaLaN iMbi...

KTV Jalan Imbi kena serang wakakaka

Bangula, Apak dan Remy menunjukkan skill menari wakakak

Dah naik antu dah wakakaka cam ner ler dak2 ktv tue tak pening adoaiii... silap2 hb asal nampak jer muka kami kompom dia cakap tutup wakakkaa
Liat kat atas table tue ... wakakak tue ler bangula ...

Bersama ngan proff (alamak dia nie proff per yek? aku dah lupa arrr plak wakakak) apa pun mamat nie dah bernikah dah wakakak selamat pengantin baru ... kepala dah dok terbayang saloma wakakak
Ratu dan Raja Karaoke wakakak...
Tengok ler gaya memasing adoaiiii sampaikan staff kat sana nampak jer group aku dah pening pala nengok kami... sah ler ngan huru haranya ngan sampah sarap nyer wakakak
Ros : saper suh ko tak roger John???
Iera : tah... ingat senang ker kita nak kumpul 5 MM nie? geram tul aku...
Qla : tak per... tak per... belasah jer dia... aku izinkan wakakaka
Remy : Adoaiiiii.....
4 MM... bukan senang tuk kami berkumpul menjadi 5 MM nie adoaiiii John tak der rasanyer masa nie dia ada job kat Skudai...
Tengoklah tue aksi memasing wakakak adoaiiii ranap KTV Imbi tue wakakak macam2 gaya ler dak2 nie adoaiii

Masa nie kami dah nak balik, tapi masih sempat laie dok bergambar depan tangga KTV Jalan Imbi. Sebelum kami wat serangan hendap kat sini port kami adalah kat Yew Chuan tue...

4 comments:

rizz said...

wahh kaki karokk gak ek ko qilah hehee

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

oitttt rizz... aku kaki manusia arr wakakak hobi jer karok tue wakakaka

MaS-HaNa said...

qie memang kaki karok.... kaki bahan..... kaki segala kaki=))wakkakakkakaka.. tapi kita bahan si konkod je=))wakakkaak

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wakakak caker ang hana namo ler bukak hikayat ym dalam nie jatuh reputasi aku wakakak