Friday, February 20, 2009

TaG DaRi HaNa & MiMi... LeN KaLi KaSi TaG yaNG c0Mei2 TaW...

Seperti biasa pepagi masuk opis aku wat site visit pada blog kengkawan. Aku suka tetiap pagi bukak blog dak2 yang ada dalam list aku nie yer arr nak wat lawatan secara kenyataan tue cam susah ler sikit dah tue tetiap arie... dah arr tetiap arie, pastue papagi plak wakaka... nak call rasa cam wat bil melambung jer lebih2 gie kalau dok sembang ngan hana wakakak minah nie kalau dah bersembang bukan reti nak stop wakaka... so dengan cara begini jer ler aku rasa, dapat menjalinkan hubungan yang terindah (indah ker?) ala... orang kata bertany khabar ler wakakak...

Masuk2 sekali tengok 2 umat dok tag aku wakaka nie sumer sebab dendam kesumat pasai aku dok tagging dep sebelum ni wakakak.... time aku free leh arr aku jawab tag anpa nie wakakak... nak taw saper dok tag aku??? dak hana ngan mimi bongok nie wakakaka... weiiii aku windu arr nak mamam kfc kat nilai tue wakakak agak2 korang ada laie tak sudu plastik yang aku geget tue? wakakak tah2 sebab teruja sangat ngan group kita bos kat sana siap framekan kot wakakka bila kita nak serang kfc nilai tue???

Tag berbunyi:

1) By using your winamp, put your music on shuffle...
2) For each question, press the next button to get your answer...
3) YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUN
*the best part of the question*
4) Tag friends who might enjoy doing the meme as well...
(aku main copy paste je gunakan kemudahan yang ada wahhh cam best plak ada icon YM ni wakakaka aku rembat dari blog hana)

Sedia!!!!!

If someone says 'is this ok' you say?
camelia - Irwanshah
erk.....nasib ler kalau ada yang bernama camelia....

What would best describe your personality?
axl's - akulah kekasihmu
wakakaka... cam best jer... si rizz kompom muntah berdarah kalau nampak nie

How do you feel today?
the fabulous cat- bawa ku terbang
arie nie bos tak masuk sebab ada keje kat luar wkakak terasa cam bebas jer apa aku nak buat

What is your motto?
dygta feat andina - tak mungkin ku melepasmu
tak kan semuadah itu aku akan mengalah wakaka dalam badan nie mengalir gak darah hang tuah 5 bersaudara... menglah tidak sesekali sebelum berjuang wakakaka... berjuang lah sangat...

What is your life purpose?
MLTR - take me to your heart
tetiba jer jiwang wakakak

What do your friend think of you?
Kertas - Kasih Yang Tak Dianggap
sampainyer ati korang kalau ada yang anggap cam tue... aku lah pencinta yang paling setia wakakak takkan ada orang yang akan menyintai ko seperti mana aku wahhhh....

What do you think about very often?
wali-tetap bertahan
semestinya....

What is 2+2?
siti nurhaliza - kesilapanku keegoanmu
ada kena mengena ker nie??? mangkuk tul!!! potong stim sungguh wakakak ni kalau cikgu math aku taw aku jawab cam nie maunyer dia tak ngaku aku anak murid dia wkakaka

What do you think about your best friend?
Bob - cinta seorang teman
hehehe dari best fren mungkin akan bertukar kepada... hehehe sendiri mau ingat arr waakaka

What do you think of the person you like?
dygta ft meda - hanya dirimu
kan ku serahkan jiwa dan raga hanya untuk mu wakaka hanya kau yang tahu waakak...

What is your life story?
duta feat baizura kahar - cinta antara kita
manusia takkan idup tanpa cinta beb...

What do you want to do when you grow up?
dygta - kernaku sayang kamu (accoustic version)
aku akan menyayangi semua orang biarlah orang tak sayang aku sekali pun... kerna ianya adalah anugerah yang paling tulus dan suci dari Allah....

What will they play at your funeral?
Sohaimi Meor Hassan - Epilog Cinta Dari Bromley
aku tak taw nak komen per tapi yang pasti bila dengau jer lagu nie cam hiba lah plak wakakaka...

What will you dance to at your wedding?
Careless Whispers-Wham
paling menjadi impian aku wakka tingin nak dance lagu nie jika berkesempatan... cuba bayangkan selama 15 minit...pergh!!! romantiknya dan betapa bestnyer berada dalam pelukkan si dia... wakakaka

What do you think when you see the person you like?
jazon mraz - im yours
awat soklan nie ada 2 ??

What is your hobby/interest?
Aku Cinta Pada Mu - Nadia
Lagu ciptaan sendiri heheh suka mencipta lirik dan novel bila terasa jiwang wakaka lagu tuk 'dia' teringat masa memula kasi kat dia sebab dia tak sangka aku leh wat lagu hehehe

What is your biggest secret?
Biarlah Rahsia - Siti Nurhaliza
Sema orang ada...

What do you think of your friend?
Taufiq Batishah - Usah Lepaskan
Takkan sesekali aku melepaskan hubungan yang susah2 aku jalinkan begitu sahaja hehehe

What is the worst thing that could happen?
kerispatih - bila rasa ku ini rasamu
mati gantung diri aku wakakaka

What makes you cry?
Kau Ku Puja - Ciptaan 'Dia'
dengar lagu nie mesti mengalir air mata... tak sangka dia balas lagu yang aku kasi hehe mekasih aku ingat sampai mati....

What makes you laugh?
200 Pounds of Beauty - Maria - Kim Ah Joong
suka lagu nie dan citer dia... cam best jer kan tapi apa pun jadilah diri sendiri... jangan sesekali mengubh ciptaan Allah.

What is the one thing you regret?
Pintu Hatiku - Studio Version - Nadia
Juga lagu ciptaan sendiri tapi lom bagi kat sesaper laie... ingat nak bagi kat 'dia' tapi malu wakakak sejak biler aku reti malu nie wakakaka..

How will you die?
Rihanna - Don't stop the music
giler nyer jawapan maunyer mak dan abah aku kejau satu negeri nie wakakaka... nak mampus pun leh ingat muzik laie wakakak

Will you ever get married?
lionel ritchie - lionel richie - truly
entah... kalau ada jodoh ada ler... hehehe....

What do your parents think of you?
Rossa - Hey Ladies
selalu bg kata2 semangat dan nasihat tuk anak dia yang begau nie wakakak

Does anyone like you?
mungkinkah-sheila abdul
hanya mereka sahaja yang tahu bak kata aku...rahsia di hati tiada siapa yang tahu wakakak

What scare you the most?
dygta - tak setiakan hati
minta di jauhkan lah... amin...

If you could go back in time,what would you change?
ratu - salahkah aku terlalu mencinta
orang kata jgn terlalu menyinta 100%... betul ker?? tapi apa pun nasihat aku yang tak perlu di bayar adalah cintailah diri sendiri sebelum menyintai orang lain...

What would you say when you meet your boss?
Akon ft. Kardinal Offishall - Dangerous (2008)
menyampah aku wakakaka

What will you post this as?
Shila - Memori Tercipta
semuanya kenangan teindah wakakaka

siap gak akhirnya wakakaka lain kali bagi ler tag yang senang2 dan comei2 jer soklan dia wakakak wahhh aku rembat icon ko hana wakakaka

Jangan ada yang rasa nak tekan tanda 'X' kat sebelah kanan paling atas apabila tengok jawapan aku nie yek wakakaka

Sekarang aku nak antau santau nie kat:
* rizz - balas dendam nie wakakaka
* remy - ngan ang2 sekali kena tempias wakakak
* fara - jawab jgn tak jawab wakakaka

4 comments:

MaS-HaNa said...

REMBAT JANGAN TAK REMBAT =))=))WAKAKKAKA DEKAT SEJAM AKU ISIS SOKLAN SPM NI =))WAKAKKAKA

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

yer arr rasa cam jawab soklan peksa lah plak wakakaka

rizz said...

What will you dance to at your wedding?
Careless Whispers-Wham
paling menjadi impian aku wakka tingin nak dance lagu nie jika berkesempatan... cuba bayangkan selama 15 minit...pergh!!! romantiknya dan betapa bestnyer berada dalam pelukkan si dia... wakakaka

NGEH3 MY FAV SONG TOO.
NTI AR AKU WAT TAG NI.. BZ LAK TIBER HEHE

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wahhh dan2 ang rizz wakakaka