Friday, March 6, 2009

SeRaNGaN HeNDaP TeRHaDaP BLoG RaKaN2 WaKaKa...

Arie ni aku masuk keje terus lepak kat tempat Fara. Memandangkan dia arie nie cuti (balik ke kg... moga selamat sampai dan pulang ler hendaknyer) so aku lepak arr guna komputer dia... bukan aku tak der komputer cuma lokasi table dia memang port baekkkk punyaaa (rizz suka ler perkataan tu wakakak) so aku leh arr menjalankan xtvt jenayah aku wakaka...
Malam tadi rizz ada sms aku...
hahah. da komen kaw2 nye blog ang. tgu sok ekeke
uiks... ang ket ne ni? sah2 aku kena kutuk kaw2nyer wakakak
haha. i ada lappy uol.hahah.wlopon aku scrol jer blog ang kat opis smpai umah aku bce hahah
cis blagak uols wakakak mtg2 aku nye da mltop wakakak esok bas kul brapa (sajer jer amik ati wakaka padahal x ikhlas tanya pun wakka)
8mlm. nasib aku cuti sok. pg leh la sopink jap n g salon yea!!
hampeh jer bas mlm kan leh je keje pemalas wakakak kira ang kalau tak tgk blog aku sah x leh tdo kan wakakak (cam ner ler tak gado wakakak ada jer yg leh wat dak tue berasap wakaka)
tah tp panjang nak mpos. sah2 x wat keje.hahaha arus ku repot awg boncet ni wakakak
70% kat blog 10% sembang 10% merayap... keje 10% wakakak aku tingin nak tablakan jer powot dia wakakak (pengakuan ikhlas tue wakaka)
haha. kemen nak tabla kanz. wei 14 ler jumpa g mkn2 ekekek

Sebenarnya aku agak rapat gak arr ngan dak rizz nie tapi rapat kami hanya dalam blog jer... kalau jumpa kompom pecah bersepai otak budak ni wakakaka sah2 tobat tak nak jumpa aku laie... kami plan nak lepak bersama ngan hana sekali. Ada ler beberapa cadangan di antaranyer nak lepak PD tapi cam bermasalah plak sebab hana mak dia tak sihat so kalau dia g PD cam jauh ler plak... kang pa per hal susah ler sikit (tapi minta di jauhkan lah yer) dak rizz nie plak tak nak g UB (ulu bendul) sebab nyamuk wakakak kulit dia sensitip katanya wakakak adoaiii macam2 ler kisah wakakak susah2 ang bungkus jer ler badan ang tue ngan kain... kain per yek wakakak hana taw ler aku kalau cakap bab kain nie sah2 ler kain kapan wakakak tapi aku sayang laie kat ang rizz ang pakai kain batik lepas jer laaa wakaka tapi kami lom bebetui decide laie arr... nengok cam ner dulu...
Apa pun aku kalau boleh nak ajak ler sekali dak boy, remy, pojie dan dak2 blog yang lawat blog aku nie leh ler berkumpul reramai meranapkan laie kawasan persekitaran wakakak nak nengok saper laie kejam meranapkan dak2 MM ker dak2 blogger wakkak cis!!! memandai jer aku nak wat perbandingan wakaka sah2 aku 2-2 join wakaka

Pastu rizz plan nak ajak lepak makan2 dulu ngan aku pada 14hb nie 15 baru p PD @ UB... tapi tah dak rizz nie kejap nak p pantai tetiba plak ada plan nak nengok wayang ngan dak2 dia 15hb nie... adoaiii harus kah aku ongbakkan ajer budak nie???? cakap cam keling wakakak keling pon tak cam ang wkakak

'kang apa2 ko ingatkan aku dan roger key' last2 sms aku kat dia

Arie nie masuk opis ngah dok wat serangan hendap kat blog dak2 aku tetiba di soalsiasat...
'Nadia... Fara mana?' mangkuk per!!! ingat aku PA Fara ker???
Mungkin sebab depa nengok aku slalu berkompromi ngan Fara tue yg dok tanya... alahai kan minah tue dah isi borang cuti!! smlm pun dah dok pukui canang 1 opis gtaw yang dia cuti... pekak ker apa???
Last2 aku wat note tampal kat dinding tempat dia... bila orang tanya jer aku just tunjukkan note tue ngan molot wakkak pemalas sungguh!! bukan malas ler... kan jari dok ligat menaip wakakak.. kang idea ilang wakkak... fokus... fokus.... wakakaka
Fara cuti arie nie... selasa dia masuk alik... so jangan tanya laie... sekian, terima kasih...

Amik ang.... tak nampak laie aku tak taw ler nak cakap per... harus ku tampo jer kot... wakakaka

Masa dok usha dan wat beberapa serangan hendap terhadap blog dak2 blogger tetiba jer aku ternampak satu pic comei kat blog sorang blogger nie wakakak
Tak puas ati aku bukak blog mamat tue wakakak siapa??? saper laie dak rhudy ler wakakak masa memula nampak kat list aku tue biji mata aku dah longgar dah wakakak bila bukak jer blog dia terus tertanggal biji mata aku wakaka sib baek aku sempat sambut biji mata tue kalau tak tah ke mana ler tergolek wakaka

Mesti tertanya-tanya pic sapa dkt atas tu ek?? hok alaaaaa nyomel-nyomel nyerrr ..aku suka sgt ngan pic tu..comelll sgt tu yg aku copy dr salah satu blog...Qiella jgn mare ek..aku suka aaaa pic ni cute miut heheh nyomel cangatttttt huhuhu...sudi jd besan aku dok?? hahaha (aku rembat dari blog rhudy wakakak)

Yang pasti rizz ngan boy kompom muntah berdarah wakakak jangan jeles arr ada org cakap pic tue comei wakakak meh aku kasi ang muntah berdarah tanpa henti laie wakakak
StOrM Rider: Comey sgt aaarr gmbr dk kecik tu.... (rembat laie wakakak)
Suka tul aku men rembat2 nie wakaka dah jadi KR lah plak wakakak saper yang berminat pic dak kecik tue??? sat2... aku nak rembat laie wakakak

Bukan wajah sebenar wakakakakak adoaiii dah gelak guling2 dah ni wakakak amik obat wakka

6 comments:

fizzzy !an said...

fuh gathering best!

tp jauhlah..kan aku berada diseberang laut tapi kan takat PD apa barang..

aku hari2 tgk laut sampai rasa nak muntah (dgn nada riak)..hahahaha!

hezesuze said...

wah...nak itot...nak itot...

(ek...korang pelawa aku tak???) kikikiki..

mummYaeesh said...

nak join gak..woohoo..

b-boy said...

kompom boy ikut kalu kena wwaktu nya.. lalalala (tiba-tiba xde tulisan puaka kan... ekekeke )

b-boy said...

x muntah darah nya boy...

joey said...

aiyoh...keluar semua gambar gonjeng ek..ehehe

tapi cute budak dolu2 tuh..ahahaha