Friday, March 6, 2009

RaHsia HaMPiR TeRBoNGKaR...

Tadi panjang datang opis aku wakakak memula aku tak berapa nak pasan walaupun orang lalu lalang depan aku nie (tempat fara nie memang org lalu lalang kompom nampak) cuma aku jer yang tak pasan wakakak nak pasan mendanyer dah dok giler berblog jer dari pagi wakakak dah masukkan n3 dok p wat serangan hendap kat blog2 lain wakakak
Tetiba jer aku dengar ayie dok sound aku
lajunyer ko menaip Nadia...
Pergh!!! terkejut aku wakakak
Huh ang!! wat per dok menebeng kat sini?? (sambil tue mata dok usha ler gak si panjang ada ker tak wakakak sah2 ler sttement nie menguatkan laie tekaan rizz ngan boy wakakak)
Dah lampu korang nie asyik bermasalah jer
yang angpa wat keje sekerat jalan saper suh...
oittt semalam kan ngah ada meeting cam ner nak pasang... tak kan nak pasang time org dok meeting tu
wakakak slumber jer arr ... aku taw ang bukannyer bran pun wakakak (sajer bakar)
giler...
ang kata aku giler??? kalau aku giler, ang laie ler giler dok layan org giler cakap saper suh wakakaka
ish... aku luku gak ko nie kang... ada jer jawapan... cuba ler sesekali tue kalah
kalah?? tiada dalam kamus idup selagi tak berjuang wakakak
Panjang datang kat tempat aku dok lepak sebelah laie wakakaka
apsal tak leh burn cd nie??? (wahhhh dengan pantas aku bertanya wakakak)
aikk... tak leh ker??
mana leh dah wat banyak kali nie...
hmmm... entah sy bab2 komputer nie rasanya awk laie terror...
kang ada gak cd nie jadi hak milik kekal kang wakakak bila nak amek?
tak per awk pegang lah dulu... nanti mlm ker esok ker sy amik kat umah
Pergh!! nak amik kat umah plak wakaka nak amik cd ker aku? (wakakak sah2 rizz, boy, heze dok gelak guling2 nie wakakak) Yer arr.. tak kan amik cd jer kot meh amek ler aku sekali wakakak (puaka jer ayat wakaka)
cd per??? ayie dok sibuk nak taw
sibuk arr ang... nie projek aku ngan panjang jer... (alamak!! aku dah tersalah cakap)
aik... lain macam jer panjang ayie wat muka muskil
Aku dah wat isyarat kat panjang minta bantuan... si panjang punyer ler caker leh plak gelak2... dia bukannye nak bantu aku...
caker.. .silap cakap ler... wakakak cd lagu ler... R & B... (kaber kena cemerlang gemilang dan terbilang weiii)
wah ko minat r & b yek??
lama dah ...
mesti kaki clubbin nie...
hoiii otak ang bersepah... aku still laie kaki manusia key....
ala... kalau ko g pun aku bukannyer taw
agak puaka ayat ang tue...
bila nak race laie??
bila ang nak?
any time...
tunggu aku rembat kete adik aku dulu arr..
oit... oitt... aku terasa cam ada pakatan jenayah kat sini
case closed!!!
apa nie weiii.. aku nak taw gak... ko x gtaw aku ayie... ko balik jalan kaki..
sorry beb... last year aku men ngan minah nie kat jalan belakang... not bad... aku plak nek takut ngan cara dia... memang bran mati bro...
eh!! awk men kete yek???
tak arr men konda kondi.... abis ingat men per???? wakakak (sah2 korang pun pikir benda yg sama kan mangkuk tul!!)
biar betul... pakai kete per?
tak kan kete kebal kot... kete tue sesuai wat tembak2 jer wakakak
dia rembat kete adik dia arr... suzuki swiff kaler biru... not bad kete adik dia... siap modyfied bro...
saper menang???
tanya ler ayie...
eleh berlagak siot... aku bukan kalah cuma tak sanggup nengok ko bawak kete jer... sumer ko main selit aku plak yg naik ngeri... lori pun dia cucuk bro... tak ker giler... buatnyer lori tue break... pergh!!!
lepas nie jgn men laie... ingat tue...
Oittt dok buntang2kan mata kat aku per kes??? aku ngan ayie dah berpandangan dah.... nie per kes plak nak larang2 aku nie??? mak abah aku pun tak larang (memang ler tak larang sebab depa tak taw wakakak) Caker terkena aku wakakaka...
kalau sy nak men pun sy men jer... bukan awk taw pun...
kalau sy taw... siap arr awk...
aikk... putus fius per... eleks arr bro...
sy lom putus fius laie... awk tu dah putus siap tak leh patri laie dah... jgn wat keje giler...
oittt ko tak taw background dia ker???
hah????
dah2... case closed...ayie !!! (aku lek cekak leher dia wakakak terkejut ayie... aku sendiri terkejut wkaka tapi wat eleks arr)
Panjang dah jatuh rahang...wakakak hampeh siot jer bikin wa malu jer wakakaka lepas panjang dapatkan sign pah bedah tue dia nak balik opis dia... sebelum tue dia sempat laie datang kat tempat aku...
awk utang sy...
utang mendanyer??
Sempat laie dia wat flying kiss terus bla wakakak (kompom jatuh rahang rizz ngan boy nie)
Caker bila masa aku utang ko wakakak aku baling dia ngan kertas wakakak sempat laie aku sms ayie... amaran keras!!!

6 comments:

rizz said...

nasib bkn cd b**** wakakakkk larikkkkkkkkk blk jb tewos hahahhh

hezesuze said...

betol betol betol...kikikiki

||| PöJìé PööH ||| said...

hehehehe!!
memacam la kome nih qiela!

b-boy said...

-tak per awk pegang lah dulu... nanti mlm ker esok ker sy amik kat umah
Pergh!! nak amik kat umah plak wakaka nak amik cd ker aku? (wakakak sah2 rizz, boy, heze dok geak guling2 nie wakakak) Yer arr.. tak kan amik cd jer kot meh amek ler aku sekali wakakak (puaka jer ayat wakaka)<--- hahaha statement.. xde guling2 nya kan.. kan abg RIZZ.. kan..

Sempat laie dia wat flying kiss terus bla wakakak (kompom jatuh rahang rizz ngan boy nie) <-- bukan rahang je jatuh.. tulang pun nak berderai bukan sebab sis QILA dapat flying kiss.. sebab terfikir ada gak org nak bagi flying kiss.. UNVELIEVABLE... wakakaka

mummYaeesh said...

pesttt...adakah dia sdg mengorat hang??mcmana org kat melaka tu lak!tp takpe...bak kata pepatah ghana...berkwn biar berjuta, berkasih biar beribu..bercinta biar dua..satu mati..satu ada cover..woohoo..kang sok kawin baru 1 ye cik qlah!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz wakakak cd tue ang jer y suka tgk sampaikn kalau leh muka pun nak lekatkan kt tv tue wakakak

heze :bagus... bagus.. bagus wakakak

pojie : memacam yg cam aku ler wakakak
boy : tetiba jer aku terasa cam nak wat dodol jer kat dak ni wakakak

mummy : dia tetap di hati datang ler saper2 pun... hati ini telah di miliki... wahhhh tetiba ter sembunyi di sebalik langsir wakakak yang pasti bukan langsir rizz wat lap hingus tue arr wakakak