Tuesday, April 7, 2009

LaWaT i3Ra BaNGkai Di NiLai... KuNCi KeTe TeRTinGGaL LaiE DaLaM KeTe...

Semalam lepas jer abis keje aku terus shoot ke nilai sebab dah janji ngan iera bangkai. Sejak dia kuar spital minggu lepas (rasa cam dah 2 minggu dah) aku tak lawat dia laie wakakak kesibukan melanda bagaikan tsunami daaa... sibuk???? yer kew??? wakaaka sampaikan dia dok sms aku tanya bila nak lawat dia? keji nyer kawan aku ni wakakak sampaikan 'pesakit' dok tanya aku bila nak lawat dia wakakak
gambar nie kami amek masa kat mines... wat kenangan meroyan wakaka
Plan asal nak ajak si panjang sekali g sebab kononnyer leh lew minta dia tolong drive memandangkan aku tak cukup rehat dan agak keletihan. Plan nak g nilai pastu g klang (serang hendap sis heze laie sekali) wat rampasan besar2an beg plastik aku tu wakakaka gegeh kan aku???
Dalam otw kuar dari opis aku dah nampak si panjang dari jauh dan apa laie... aku men hon arr... (satu kajang dengar wakakak) dia say sorry sebab tak dapat follow ada training futsal!!! alamak!!! jatuh rahang aku... aku dah terlupa setiap arie senin ada training futsal kekdahnya darurat cakap kat coach wakakak

gambar ala2 kat jepun ngan korea... nak p sana korunk sumer taw kan aku nie fobia nek flight... so snap pic nie pun kira ok gak wakakaka

Sampai umah iera kat nilai tue... apa laie dengan semangt waja dan nafsu kerinduan yang membuak2 membuatkan aku tak leh nak bendung laie... dalam banyak2 kawan ym aku... ngan si iera bangkai nie lew aku leh bercerita apa sahaja tanpa ada heart feeling dan alhamdulillah kalau kami bergaduh pun ianya akan abis situ jew sampaikan kami sendiri tak taw bila masa kami bergaduh. Best kan ada kawan cam nie??? (oiittt bangkai aku puji ang ni wakakak)
Aku ngan iera nie masuk dalam golongan manusia yang tak kisah... ko ada ker tak der... sama jew... aku tak usik ko, so ko jgn usik aku... pastu org nak cakap pew lantak p korunk lew... mulut korunk.. bukan nyer korunk nak bercakap tue pinjam molot aku wakakak... kami jenis tak kisah... mulut kami memang di akui siap ada cop mohor diraja lesung putus fius laie wkakak tak dew syarikat insurans yang sanggup nak lindung pun wkakak korunk ada akai leh pikir mana betul dan salah...leh pikir mana baek dan buruk so gunakan akal yang telah di anugerahkan tue sebaik2nya jangan guna lutut key!!!!
Sampai jew apa laie dok salam semut lew wkakak alahai kesian plak aku nengok bangkai idup nie wakaka (kalau nak taw tahap plewod iera nie sama ngan si rizz wakaka cuma iera nie ada bentuk lew wakakak) tak boleh banyak bergerak dan kalau nak bergerak pun terpaksa pakai tongkat wakakak (elok rizz ngan iera di gabung kan wakak sorang bangkai idup... sorang laie tengkorak idup wkakakaa tersimpul usus aku wkakak)
Dia baru lepas operate lutut... salah satu urat besar dia putus gara2 men futsal (per jadahnyer men futsal sampai putus urat? wakaka ngalahkan pemain negara jew) dia nie kalau men futsal memang aku kesian giler abis satu badan lebam2 wakakak (dalam kesian gelak tetap wakaka) so terpaksa berehat selama 3 bulan... hajarnya sumer plan jenayah aku tergendala wkakak berpuasa selama 3 bulan adoaiiii... jadi muslimah sejati aku wakakak bak kata rizz hajarnya wakakak
Lepak kat nilai sampai jam 10 lebih ... hajarnya nak shoot ke klang cam ner??? sudahnya aku terus decide balik jew esok (arie nie... kalau jadi sis heze jadi org pertama lew nampak si panjang wakkak ang ukuran panjang dia tue wakakak) baru p klang wakakak dalam pada dok siap2 nak balik.... kekdahnyer kunci kete aku tertinggal dalam kete... pintu plak terkunci baekkkk punya!!!! hajar sungguh!!! nasib baek aku ada pengalaman bukak pintu kete yang terlock dari dalam... apa laie pinjam gergaji kat mamat indon yang buat rumah depan umah iera lew... indon tue leh pakat terkejut bila aku nak pinjam gergaji!!! dia tanya...
nak wat per pinjam gergaji kalau nak try (pandai plak indon nie guna perkataan try wkakak) bukak pintu kete? orang pakai dawai...
(nak jew aku cakap.... nak gergaji kepala ko leh??? walaupun mulut ringan jew nak terlepas cakap wakakak) i tak reti guna dawai... ada lew...
Jatuh rahang iera ngan adik dia bila nengok aku dengan gaya bersahaja bleh plak bukak pintu kete...
beb... ang memang berbakat lew... pintu kete ang leh bukak... pintu rumah ang leh settlekan... betui kata Farah ang berbakat dalam bab pecah rumah ngan kete... cuma muka ang jew tak der muka pecah rumah wakaakak
kojaq ang wakaka aku gergaji kaki ang kang tak pasai2.. jangan kata 3 bulan berehat terus jadi berehat selamanya pun boleh wakakaka
mulut puaka
u say... wakakaka
Aku pun antar balik gergaji kat rumah indon tue...
dah boleh bukak?
dah... (dengan bangganya wakakak)
cam ner awk bukak??? (gaya jatuh rahang jew!!!) apa ingat pompuan nie tak leh bukak kete yang terkunci kew???
tak kan nak gtaw plak... kang ada plak yg wat keje part time curik kete kang wakakak (terus aku bla... puaka sungguh mulut aku wakaka) geram aku ada org dok perlecehkan bakat aku wakaka
Terus aku balik ke kajang dan mandi manda... sembang light2 ngan farah terus tdo... wakakak
p/s : iera kim salam kat warga putus fius wakakak member bengang sebab aku tak bawak korunk p umah dia masa kita balik dari PD wakakak

1 comment:

rizz said...

hahahha ape kena laa ng nih kunci sik tgal dlm kete jee.ingat sape tah? lesung dlm mesin? hahahahha