Wednesday, April 8, 2009

PiKniK NGaN PuTuS FiUs Di PoRt DiCKsoN - PaRt 2

Cakkk!!! wakakak sajer jew aku mendera nafsu korunk kan wakakka sebenarnya lepas lunch tadi elok jew aku masuk opis jam2 petang ngan fara (kena seret suh temankan aku wakakak) tetiba jew aku nengok opis gelap gelita... ingatkan masing2 lom masuk opis laie... sekali on suiz computer nengok2 tak nyala... awat???? blackout???? hajarnya!!!! potong tul nafsu aku nak load pic wakakaka

Berbalik pada kisah piknik putus fius.... kalau nak taw rider sepanjang arie tue adalah aku dan sis heze jew... hajarkan!!!! rizz dah awai2 tak reti nak drive sangat (siap cakap ke gaung lew jawabnya) kalu rasa nak piknik kat spital kasi lew rizz wakakak pojie plak wat2 keras padahal memang taw drive (aku ingatkan dia nek kete ngan sis heze, kononnyer dia nak drive... last2 aku nengok dia bantai lepak tepi wakakak keji!!!) rhudy plak laie cam mangkuk tandas!!! leh plak pakat dok belakang pastu dok men sms... jadahnya kena punch card lew tue wakakaka

Gegeh aku mendrift kete sampai ke Port Dickson wakkaka alhamdulillah kami sumer selamat sampai ke kawasan Port Dickson. Rizz dah tak menyabau... terus wat rampasan kamera terang2an depan aku hajarnya! terus dok snap pic wakakak


Kat depan tue kete honda jazz kaler merah tue lew kete kak heze... tue pun puas aku suh rizz snap... tapi tahap kepakaran dan kecekapan rizz dalam fotografi agak kureng sikit sebab slow wakakak banyak benda yang aku suh snap terlepas sepanjang perjalanan wakakak..

Nie lew rhuddy wakakak memang giler orangnya... paling aku tak tahan adalah korunk nengok lew pic tue... dah lew dok belakang terus pakai tali pinggang keledar wakakaka memang safety first lah... aku dah bantai elak gulin2 dah nenok mamat nie pakai tali pinggang keledar walaupun dok belakang... yer arr muka sikit nyer ganas tapi penakut gak... padahal aku bukannyer drift sangat pun.... tapi kalau kena 3rat saper nak jawab?? wakakaka rhudy nie aku rasa mmg terlepas dari tajung rambutan arr... shot semacam jew wakakak kalau gelak memang dunia dia yang punya wakakak apa pun aku suka org cam nie sebab weng wakakak sama cam aku wakakak psssttt rhudy... per perasaan ang bila dah jumpa aku? wakakaka akhirnya tercapai gak lew nawaitu ang nak jumpa aku kan wakakaka kompom nyesai seumur idup wakakaka


Sempat laie aku dok berposing dalam kete tue wakakak yang pasti dan memng aku ngaku ku tak suka pakai tali pingang keledar...harap maap lew yek... tapi ada caranya kalau kena tahan ngan 'kuda putih' wakakak jatuh rahang aku nengok dak2 nie bila tengok cara aku wkakaka korunk nenok lew muka aku betapa suramnyer sebab gegeh tak tdo seharian semata2 nak ke Port Dickson awai pagi...

Rizz tetap nak jugak bergambar wakakaka dia nie memang putus fius tapi paling tak menahan asyik jadi bahan uji kaji kew sepanjang perjalanan wakakak apa pun aku ucapkan terima kasih pada ang lew sebab tak tdo sepanjang perjalanan walaupun hujan wakakaka

Bila nampak jer pantai dengan pantas rizz dok snap pic wakakak pic pun aku terpaksa pilih sebab nak nenok mana yang clear (ang kan pakinson) wakakak uiks.... idung saper mancung sangat tue??? wakakaka nak gak enterprem wakakak

Masing2 dok usha mana port paling 'baekkkk punYYYyaaa' untuk betapa wakakaka keadaan jalan raya masa tue tak der ler sesak mana pun tah cam ner aku ngan sis heze nie pun tak pernah pun nak decide nak lepak mana... men cakap nak ke PD jew... so jalan nyer jalan... sesambil tue aku ada lew dok roger meroger ngan sis heze (masa nie nyesai plak x bawak hp lama yang ada ptt kekdahnya wakakak)

wei... ang nak lepak mana????
aku dah bantai gelak... ingatkan tak nak tanya wakakaka apa kata kita torai dulu blue lagoon??? hana kata tempat tue lawa...
okey... ang taw kew tempat tue...
rhudy taw... ang follow...

Itu lew pemandangan kat blue lagoon... agak best sikit sebab agak tak ramai sangat orang pastu ada gak lew kenu dan banana tapi cam suram plak environment kat situ...
Kami sampai agak awai gak lew tapi keadaan air tak berapa nak pasang wkakak hancur berkecai nawaitu memasing tapi memasing dok pakat keras jew tak nak gtaw wakakaka

2 comments:

rizz said...

muahah ko taw x aku tergelak je spnjang bce n3 ni.hahah aku tabik ang kemain deria ingatan tuh kuat hahahhah ratu lesung hajarnya kan kah3..xthn gelk weyy ngn rhudy pkai tli pinggang n ang yg xpkai tli pinggang n aku lak pakinson amik gmba.wakakakkkkkkkkkkkkk

hezesuze said...

hahahaha sorang pakinson sorang laei penakut kekdahnye...huhuhuh

bagus la ang rizz...xtdo spjg jalan kekdahnye...pojie?? hampeh...siap tlentuk2 kpala dia...hahaha mule2 tu malu nak ckp ngantuk...alih2 trtdo jgak...

huh!