Wednesday, April 8, 2009

PiKniK NGaN PuTuS FiUs Di PoRt DiCKsoN - PaRt 1

Seperti yang telah di war2kan sebelum ini pada 5hb April 2009 bersamaan pada arie Ahad (termusnah arie tdo sedunia ku wakakak) adalah hari termetrinya MOU antara menteri2 Negara Putus Fius wakakak... tepat jam 6.15 pagi dengan pantasnya aku terus mandi dan bersiap2 untuk mengambil rizz, rhuddy dan pojie kat TP (Tasik Permaisuri, Cheras) gegeh nie tak tdo semalaman wakakak kang kalau aku tdo alamatnya terlajak lew... dah janji ngan sis heze (harus tukar sudah wakaka) untuk berjumpa di tol KLIA jam 8 pagi hajarnya!!! (cam lew air pasang kan wakakak).

Aku sempat lew bergurau senda ngan rhuddy kononnyer saper yang lambat sampai dia kena pakai helmet tembikai sepanjang perjalanan wakakak hajarnya... aku kuar rumah jam 7 pagi... sampai sana dalam jam 7.15-7.20... dah hampir2 nak sampai tup2 dapat call dari rhuddy...
oitt... nampaknya ang kena pakai helmet tembikai weii wakakak aku dah sediakan...
caker... ang dah sampai kew???
dah... aku ngan rizz nie...
aku sikit laie dah nak sampai dah nie...
Sampai2 nengok yang dok lepak kat bus stop si rizz wkakaka
mana rhudy??
dia p kedai sat...
arh.... tak kira aku sampai dulu arr sebab saper suh dia p kedai wakakaka
keji ang...
baru taw wakakak....
Kami tunggu pojie sampai... wahhh nie kali pertama aku jumpa pojie... taks angkat plak dia nie pandai wat lawak... nampak kete pojie.. aku dah siap tanya rizz g...
pojie nie kaki sentap kew weiii?? risau aku .. wakakak
tak lew dia ok... gegiler gak wakakak
bagus!!!!
Nampak pojie turun jew dari kete wahhhh... comei weiiiii.... memang cam pooh (pojie pooh sesuaiiii) lemak berkrim di sukai ramai wakakak siyez... comei sangat pojie... rasa nak geget jew badan dia wakakak tapi aku tahan nafsu wkakak

Seperti yang telah di persetujui kami hanya pergi dengan menaiki 2 buah kereta jew.. so leh jimat kos kan (zaman kemelesetan ekonomi lah katakan wakakak) dari KL nek kete aku... penghuninya adalah aku, rizz (co pilot tak leh arap sebab ke gaung lew kalau drive wakakak) rhudy dan pojie...

Sedang bersiap2 nak shoot ke KLIA, semua barang di sumbatkan dalam bonet... kira n3 yang nie aku letakkan by part key... sabar separuh dari iman wakakak

Paling kelakar sampai kat KLIA (pengakuan nie) aku leh sesat plak... jadahnya sebab banyak jalan yang di tutup sebab ada race... caker sorang pun tak taw ada racing arie tue... dah tue sumer pakat keras dalam kete sebab tak taw jalan wakakk rupanya jalan dari Sepang tue aku ngan sis heze jew yang taw wakaka keji sungguh!!! aku tersalah masuk r/bot... tapi berkat kesabaran dan tahap keyakinan aku yang begitu tinggi aku berjaya gak jumpa sis heze...

oittt... aku dah jumpa r/bot dan skrg nie aku rasa aku belakang ang... so ang benti arr memana... kita jumpa ...
okey... aku berenti kat kuil nie... nanti ang nampak kete aku kat tepi nie kaler merah honda jazz... kat sini lapang sikit kawasan dia...
elok arr tue berenti situ!!!! ang sembahyang arr sekali wakakak (dalam banyak2 kawasan kat situ gak dia nak berenti wakakak)
caker ang wakakak

Kami meneruskan perjalan ke Port Dickson setelah pojie naek ngan si heze... so kete aku tinggai aku, rizz ngan rhudy.

***bersambung aku nak p bank sat nak bayau wet kete wakakak mlm tadi mesin cash deposit tak terima wet aku hajarnya!!!!***

5 comments:

rizz said...

muahahha aku da tak thn gelak dow bce n3 ni wakakka kemen gmba aku ntepremm lg ahhaha

hezesuze said...

cis! ada sambungan la plak..saje le tur nak wat suspen...

apsal cash deposit idak trima duit ang??? sah2 duit tu da kene puaka ang...larikkkkkk

Corey said...

wah ada siri gak..
hehe jgn lak nnt kat bank check2 ropanya duit pelesu.

CikLola said...

adey..xda sape pakai helmet tembikai ke..hak3..ada makna benti kat kuil tuh... kompem ada yg x smyng lg tuh..huaka...amponzz..adey3..
mesin xnk time wet tuh kompem wet palsu tuh..huakakak...

||| PöJìé PööH ||| said...

amboi hang panngil aku lemak berkrim yer..
caker hang!!!
btw tuh timun hang ada dlm kete kak Heze tuh..
nasib baik xtertinggal sup bunjut skali..
hahahha!