Wednesday, April 8, 2009

PiKniK NGaN PuTuS FiUs Di PoRt DiCKsoN - PaRt 3

N3 kali nie adalah kisah kami dok usha blue lagoon... bak kata hana tempat tue lawa.. so dah alang2 sampai ke PD kan, harus jejakkan kaki gitue wakakka
Tengok!!! betapa gegehnya aku dok roger hana setibanya kami di blue lagoon. Di awal perancangan dari KL kami ber6 tapi oleh kerana boy ada kuliah di saat2 akhir demi xzam yang bakal menjelma dia tak dapat nak join... tak per boy... kami halalkan kew (hajarnya wakakak) elok ang study dari dok lepak ngan dak2 putus fius nie wakakak kang tak pasai2 ilang sumer ilmu ang wakakaka dan dari N9 hana & geng tapi puas aku dok roger tak di angkatnya tepon!!!! kojaq ang hana wakakak tapi alhamdulillah kami sumer paham keadaan ang... jangan risau key... next time kami serang UB plak wakakaka

Turun jew dari kete sumer dok meroyan nak bergambar wakakaka aku rasa korunk pun dah taw saper mereka di dalam gambar nie kan... okeh lew pada yang tak taw men aku perkenalkan... aku, sis heze (tetiba tukar sejak balik dari PD kojaq wakakak), rizz dan pojie... rhudy??? mana laie dok snap pic nie lew wakakaka

Pojie sememangnya rapat ngan sis heze dan cam adik beradik dah aku nengok... pojie nie memang manja orangnya wakakak sis heze plak pergh!!!! memang giler nyer mak budak wakakaka sporting abis... cam ner lew ang ngan anak2 ang kan??? puas aku dok bayangkan... kompom anak2 ang pening pala ngan ang kan wakakak tak macam mak orang lagaknya wakakak

Masing2 keletihan... hanya aku ngan sis heze jew pompuan dan kami di kelilingi oleh 3 jejaka wkakaka masa nie ngah usha lokasi si rizz ngan pojie dok usha ada tak mamat kendu wakakak kalau ada pun... harus aku yang rembat dulu key wakakaka

Akhirnya sampai gak kita... nie rupanya dak2 putus fius... alahai... bertemu gak dak2 putus fius yek wakakak itulah yang sedang aku perkatakan masa tue wkakaka cis!!!! siap wat dialog laie wakakaka

Pat lew nak lepak mana nie??? aku dah panas nie... wahhh aku siap sinsing baju laie wakakak
korunk tengok lew melinda akak nie wakakak (tul kew aku eja tue wakakak) sis heze tetap nak promote kasut baru nyer keji!!!
rizz ngan pojie... ala... kami tak heran kak... kat umah ada berbakul2 laie wakakka
Sis heze ngan pojie dok usha tempat laen... rhudy plak dah kelaparan... korunk nengok lew.. sian rizz dok posing sorang2 wakakak sorang posing kat depan kete sorang laie kat belakang wakakak memang suka men belakang arr ang nie rhudy wakakaka


Otak dah jem bila tinggai berdua wakakak korunk nenok lew aksi rizz ngan rhudy nie wakakak (anggap jew aku tak der wakakak) sorang ngah dok mengenang nasib dan sorang laie dok kebuluq wakakak lom pa per laie dah rembat twisties wakakaka aku tak taw ler saper yang beli tapi bila dan masing2 setuju nak lepak bersama tak der istilah makanan ko, makanan ko.. aku... aku nyer.... kalau ada yang cakap cam tue memang aku sumbat mulut ngan lesung time tue gak wakakaka

Sis heze cam tak berapa nak berpuas hati sebab lokasi dah cantik... baekkk punya... tapi malangnya tak der bilik air plak.. potong stim tul lew... so sis heze ngan pojie dok usha lokasi sebelah dengan blue lagoon sementara aku, rhudy dan rizz dok lepak laie kat blue lagoon nie sambil berposing2 wakakaka ops.. lola... (usha kiri kanan dulu lola... make sure rhudy tak der key!!) kan nampak keler merah ala2 nak ke pink gitu kat badan rhudy waakakak (padan muka ang rhudy dok bahan aku pasai sup bunjut wkakakaka) kalau tak nampak lola, ang pakai kanta pembesar wakakaka

Rizz pun tak nak ketinggalan nak jugak bergambar wakakak nie lew hasilnya 3 orang yang putus fius wakakak masa nie kami ngah tunggu sis heze roger kami samada kat sebelah tue ada tak toilet?? kemain lama laie dok cari port yang ada toilet sis heze nie... ada lew dalam 20 minit dok tunggu...

Menuju ke laut sebab putus cinta!!! keji kan statement wakakak motip??? aku memang suka snap pic yang bersahaja sebab akan nampak lebih natural jew wakakak dan pic di atas adalah salah satu hasilnya. Rizz banyak kali gak lew cakap dia suka ngan pic nie pastu siap dah pasang nawaitu awai2 laie nak wat banner wakakak pic dah cantik... laie cantik kalau nampak matahari terbenam or terbit kan...

Rizz dah tak menyabau nak terjun laut wakakaka suka sangat dok pose sisi wkakak tahukah dikau bahawa ianya akan menampakkan betapa plewodnya anda wakakaka

Aku ingatkan aku jew yang giler bergambar wakakak rupanya ada laie yang sawan camera wakakaka

Last2 kami decide lepak kat Teluk Kemang jew... sebab kat situ ada bilik air so senang lew nak tukar pakaian dan bilas apa2 yang patut kan wakaka sekurang2nya bila orang cakap blue lagoon ... aku dah taw kat mana wakakka kat blue lagoon nie memang cantik gak lew pemandangan pantai dia dan orang pun tak lew terlalu ramai sangat

4 comments:

hezesuze said...

hahahaha...n3 ni byk plak sbut nama sis ek...sis suke3...

uik! nama sandel tu malindi la sengal...not melinda...wakwakwakwakwa...

hahahaha sis nampak ler suar dlm rhudy kaler merah gtew same cam pojie punya...opppppssss!!!

pepun mmg hapening kan time ni...sis nak repeat balik ler ke PD bln Jun ok tak uolsss????

ermm nak ajak bro corey, cik lola, bboy (harusss ko pegi dik), suziey, petani & blogger2 len yg putus fius kekdahnye...huhuhuhuh

rizz said...

aku da mmg xthn gelak da bce n3 aang ni wakkaka kemen detail g kan ang cte bgus2:) hahahhaha..yg pting raja plewod ni menawan skli hahah

CikLola said...

perGh..x menahan abg Rhuddy skemA siot pakai TALI PINGGAN BELAKANG tuh...huakakakak...hampess..bkn x dkuat kuasa kn kew..hak3..hampeSss tul abg rhuDDy neh... perGh..jeLes tul... citer DetaIl..baGus3...

MaS-HaNa said...

wey.... kat blue lagon tu ada lah bilir air=))ko tak jumpe ke... y ang kat gerai banyak banyak tu.... dia tersorok.... wakkaka... abis tu aku ngan mimi ngan rena ari tu tukar kat tengah laut ke.. wakkaka .....qie ngan heze tak jumpe bilik air....