Wednesday, April 8, 2009

PiKniK NGaN PuTuS FiUs Di PoRt DiCKsoN - PaRt 4

N3 kali nie plak ada kisah kami bersarapan di gerai 'akak sedap' caker nyer rhuddy!! sedap tang mana tue?? wakaka otak aku dah bersimpul wakakak dan2 dia cakap akak tue masak sedap... so memandangkan perut aku dah wat irama underground terus aku ajak sis heze tuk p gerai 'akak sedap' (bukan sedap mana pun... dah lew wat roti canai hangit caker jew wakaka)

Gegeh masing2 kuarkan camera nak merakamkan pic sepanjang perjalanan wakakak keji sungguh!!! boy!! kalau ang nak taw kan depa memang sengaja nak snap bebanyak pic sebab nak tayang kat ang wakakak depa nak wat ang jeles wakakaka keji korunk wakakaka (tetiba jew kuar tanduk wakakaka)


Sempat laie rizz ngan pojie dok beraksi depan camera wakakak kalau nak taw kat gerai nie tak der lew ramai sangat orang pun dah tue si rhudy nie leh plak pakat amek tempat tetengah kedai adoaiii... aku nie mana suka duduk kat meja tetengah rasa cam gaban jew duduk tengah2 kedai wakakaka

Rhudy ngah belek camera dia... masing2 dok bersnap2 pic kat kedai 'akak sedap' tue (amjad jew letak nama akak sedap pasni tukau ke akak tak sedap wakakaka) aku nengok keadaan kat kedai tue cam ada lew tanda2 nak kena kilat dan petir wakakaka (kuar dah puaka aku wakakak) kilat dan petir camera wakakaka

Pojie nak gak snap pic wakakak masing2 memang giler bergambar sungguh lew aku tengok wakaka lebih kurang ngan dak2 MM lew wakakak tapi MM nie laie tenat wakakak

Keadaan rizz setibanya beliau di Port Dickson... rizz dan2 kasi alasan tak nak makan sebab pening wakakak nak jew aku serkupkan kepala dia ngan kulit kelapa wakaka (sebab terpandangkan ada buah kelapa wakakak) cam lew aku drift kete kaw2 kan wakakak hajarnya!!

Tue dia.... air kelapa wakakak MMMmmmmm DaaaAAAPPPppppp... wakakak aku nengok masing2 dok serang mengorek isi kelapa wakakak ala... korunk jangan lew nak gebang wakakak aku pasan lew wakaka... aku kan suka memerhati gelagat orang wakakak masing2 dok gegeh mengorek wakakak

Cuma pic aku dok korek isi kelapa jew terlepas wakakak nongok lew betapa gegehnyer aku dok korek isi kelapa wakakak sebenarnya dah lama gak lew aku tak makan isi kelapa dan air kelapa nie ada lew dalam setahun wakakak sebab tue gegeh dok mengorek wakakak awalnya sis heze lew dok order air kepala satu.. pastu di ikuti si rizz, pojie dan aku wakakak rhudy tetap ngan teh 'o' nyer wakakak minuman orang tua wakakak hajarnya aku!!!! terlalu berterus terang wakakaka
Korunk nengok lew betapa cerianya muka si rizz ngan pojie lepas makan wakakak masa nie lew aku terdengar keunikkan gelak pojie wakakka suka aku ngan tone gelak dia wakakak (dah cam pengkritik af plak aku) bila dia gelak jew aku terasa cam bunyi gelak dia tue penuh perasaan wakakak siyezzz weiiii.. cuba korunk dengar pojie gelak dengan mata tinge key (kemain aku wakakak) kalau korunk tak taw mata telinga tue kat mana korunk cabut jew lew tinge korunk tue wakakak

Lepas makan terus wat serangan hendap secara berjemaah kat Teluk Kemang... Teluk Kemang!!!! nantikan kedatangkan kami!!!!!

6 comments:

hezesuze said...

wah! sis org ptama komen n3 ni...uik! kate nak send email gambo2 tu kt sis...

uik..byk part ke ang punya citer ni????? harusss tunggu....

Rhuddy said...

wakaka..best tak makan roti canai hangit hik3x suka aku prankkan korang.................weii lain kali dh bawa cili tu bawa aa sekali lesung batu hahaha

hezesuze said...

hahaha rhudy..qlah kate ang minum minuman org tua kekdahnye...huhuhuh

tua kah dikau????? pecuttttttt

rizz said...

hahahah mmg xthn gelak ar hahahhahahhahhaa smpai nanges aku bce n3 ang ni k wakakakak.kemen keji g ayat2 tu hahaahhaah nsib air klapa tu sedap k kat kdai akk sedap tuh hahah

||| PöJìé PööH ||| said...

hahaha
ko mmg putus fius tahap gaban la Qiela..
siap ada paert².. kalah rizz nih!
btw klo nak wat sore gelak aku as ringtone meh mintak sini..
sure ko ingat aku sokmo..
hahahah!

[-suziey-] said...

ngape aku tgk heze ni dlm gambo kontrol ayu jek..ekekek:D