Monday, April 13, 2009

PiKniK NGaN PuTuS FiUs Di PoRt DiCKsoN - AkHiR

aKsi GeGiLeR DaK2 PuTuS FiUs...
Untuk n3 terakhir PiKniK NGaN PuTuS FiUs Di PoRt DiCKsoN nie aku just nak masukkan pic2 yang aku rasa agak menarik dan sebenarnya aku dah tak taw nak mengarut per laie wakaka so aku masukkan lew dialog yang putus fius tuk tatapan korunk. Apa pun aku tegaskan kat sini semuanya hanyalah khayalan aku semata2 tiada kena mengena ngan idup ataw pun mati cuma pic tue jer adalah tuan punya badan wakakaka
Qla : harap jangan ada yang gantung diri yek... sekadar sebuah gambar sahaja
rhudy : ala... kalau ada yang nak gantung diri dulik per aku... aku laie arr terjun bangunan nie kang... aku terjun kang... terjun kang....
kesimpulan : lawa plak aku nengok pic nie wakakaka

rizz: dari kerna mata yang mempunyai kuasa...
kesimpulan : dah cam budak tadika dok snap pic untuk report card jer wakakaka

sis : lapo... lapo... ang tak nak makan sudah rhudy... sis lapo...
rhudy : makan lew sis... nak xplore qla nyer hp baru nie...
kesimpulan : eleh rhudy tue lapo sebenarnya nengok lew mulut dia tapi malu nak mintak wakakaka

qla : mMMmmm DaaaaPPppp kentang nie wakakak
rizz : kentang aku mana???
kesimpulan : ang ada kew kentang rizz??? wakakaka

sis: nikmatnya air.... syukur...
kesimpulan : ya... syukur... kemain laie nyer sedut... baek punya sedut nampak wakakaka

qla : kasi aku pose terbaik dari ang
pojie : amek lew hikmat muncung naga wakakaka
kesimpulan : ang nyer tahi lalat menarik wakakak
qla : kasi aku pose paling menarik
sis : amek le pose senyuman menawan...
kesimpulan : tue bukan senyuman menawan tue... tue dah cam iklan darlie dah wakakaka
qla : kasi aku pose paling menarik
rhudy : okey... amek lew pose macho aku wakakak
kesimpulan : cam malas jew arr ang nyer pose wakakaka


rizz : pose manja qla...
qla : aku? manja??? putus fius apa ang??? adoaiiii belasah jer
kesimpulan : aku sendiri nak tergelak nengok pic muka aku nie wakakak kemain besau mata aku wakakka

sis: owh... tiang kau lah segalanya utk ku... tanpamu kompom bangunan nie runtuh wakakaka
pojie: andai bangunan nie runtuh pojie sanggaup menjadi tiangnya asalkan kalian selamat
kesimpulan : motip??? hajarnya wakakak dah cam gadis, tiang dan jejaka wakakaka menggantikan gadis dan bunga wakakaka
pojie : alahai letihnya aku.... nie sumer ikut ratu nyer pasai lew nie
rhudy : tak per kita snap pic sebagai bukti kita keletihan... giler nyer idea ratu nie...
kesimpulan : terserlah keletihan ang wakakak
rhudy : rizz... kita pose macho
rizz : settt...
kesimpulan : wakakaka macho kew??? senyum tak ikhlas jer aku nengok wakakkaa
rizz : caker ang rhudy ... mana satu ang nak pandang nie...
rhudy : ang pandang camera aku, aku pandang camera qla...

qla : pose bebaik pojie... pic tak lawa aku hempuk ang ngan lesung kang... dalam handbag aku nie ada lesung bebaik.... dah melonjang2 dah lesung nie nak kuar wakakak
pojie : ok.. ok.. aku menurut perintah ratu... tak sanggup aku di lesung batukan...
kesimpulan : lawa pic kita nie pojie wakakaka

sis : ok... ok... senyum dengan ikhlas wakakak
rizz : senyum tak berapa nak ikhlas dari ku wakakaka

rizz : ada gaya model x???
kesimpulan : dok garu kepala... ngah pikir model apa yang sesuai wkakaka
sis : alahai... memang sah kata qla... cam plewod ang nie wakakaka
rizz : bebaik sis... tampo kang... tertelan gg tue kang... nie ngah senyum tak berapa nak ikhlas nie...

pojie : ops... tertiba jew terasa cam ada orang nak snap montot aku nie...
sis : yer arr pojie... si qiellah arr tue
rizz : aku ker qiellah???
qiellah : blur... mangsa keadaan aku nie...

4 comments:

Rhuddy said...

caker ko qiella...hampess tol....poojie garu kurap pun ko nk amik wakakakakak

rizz said...

hahaha caker ang gmbo aku buwok doh time tuh wakakkaakkak

hezesuze said...

hahaha tomei gak sis kan gelak time tuh...huh!

p/s sebenonya...xsuke3 gambo tuh...hik3...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rhudy : tue bahan bukti wakakak

rizz : buwok tak buwok yg penting candid wakakak

sis : taw x per wakakak memang tomei giler wakakkaak aku yg nengok pic tue pun dok bantai gelak wakkak ang cam kena sawan gelak plak wakakak