Monday, April 13, 2009

KeNDuNy3R DaK PraKTiKaL Nie...


Nengok lew ada mamat kendu belakang aku tue wakakak aku plak dah tak tahan gelak kaw2 ngan si Fara nie hajarnya!!! leh plak amek pic dalam opis time org ngah ramai wkakak kendu giler mamat tue... adoaiiii mengeletar tangan aku masa minum wakakak dah cam parkinson plak cam si rizz wakakak

Haruskah aku wat2 terlajak kusi then terkena kat dia??? wakakaka then say sorry wakakakak
Fara dah sound aku dah wakakak
Ketenangan suasana pagi telah di ganggu guat dengan kehadiran seorang jejaka.. mata start scan... mamat mana lak nie? kendu giler... aku ingatkan aku sorang jer dok scan mamat tue rupanyer bila aku kalihkan kepala nengok si Fara dah jatuh rahang dok usha mamat tue wakakak hajarnya!!!
saper wei...
tah... mamat mana? kendu giler bai...
tue arr... cam bf aku jer rupa dia...
kejinya ang!!! so ang dah x leh nak amek borang arr!!! wakakak
hajarnya!!!
anak buah awang buncit arr.. tetiba plak yana gtaw adoaiii
Jatuh rahang aku ngan Fara... adoaiiii awat lew dia nie nyer kaum kerabat sumernyer kendu2 nie!!! mula lew aku menarik2 rambut wkaakkaa
Tetiba pah bedah dok bawak dia round opis... sesi perkenalan dengan staff opis... wahhh!! aku apa laie dok tersengih2 arr hajarnya!!!
ok... sekarang kita berkenalan dengan staff yang ada nie yer... okey... nie yana, firdaus... (salam ngan firdaus adoaiii kalaulah dapat salam... harus tak lepas wakakak hajarnya!!!)
nie plak nadia...
hai... (wahhh dengan pantasnya aku wakakak)
hai.. sambil anggukkan kepala
Adoaiii sib baek aku tak jatuh kusi wkakaka kak yan siap datang sebelah aku berbisik suh banyakkan senyum pastu ramah jangan sombong2 wakakak cam taw2 jer nawaitu aku tu wakakaka
yang tue fara...
Terkedu fara wakakka
Adoaiiii smart giler mamat nie... ngan kemeja putih siap tie laie... adoaiiii tetiba jer bos suh akak gelabah ajau dia wat borelog wakakak pastu guna plak komputer belakang aku... adoaiii aku apa laie... dah cam agar2 dah wakakaka masa dia dok belakang aku nie ... secara auto aku jadi cam sotong plak hajarnya!!
Bila Fara tengok aku senyap tetiba jer... terus dia panjangkan leher dia...
bangkai... patut lew senyap tetiba...
Wakakak aku apa laie tahan gelak arr... kang mamat belakang nie dengar plak ... terus aku plan ngan Fara tuk snap pic mamat tue hajarnya wakakaka ni aku taw ada lew dak opis yang akan bukak blog aku nie wakakak lantak arr yer... asalkan aku bahgia... kalau nak suh aku masukkan pic ko pun leh... tak der halnyer wakakkaak

3 comments:

diary, fara said...

aku suka, aku suka
hari2 aku akan lebey semangat melihat mamat ni setiap pagi. ko rasa esok dia pakai baju pe ha?

hezesuze said...

woiii...mamat kendu tu encem ke...kalo encem p la ang usha same dia...hehehe

alah...kawan biar byk qlah oiii...

rizz said...

kemenn g kan angg tgkap la dpn2 weiii mmt tu.pas kat aku wakka