Monday, April 13, 2009

w3Lc0Me BaCk RaTu PuTuS FiUs...

Memula sekali aku nk ucapkan terima kasih kepada semua kengkawan yang begitu prihatin terhadap aku dah maaf andai n3 sebelum nie buat kalian risau dan mana lew taw kot2 secara langsung dan tidak membuatkan kalian teringat kisah silam.

Bukannyer apa... dah lama rasanya aku tak membenarkan otak nie berfikiran negatif wakakak hajarnya kan!!! sesekali nak gak lew dok biarkan kisah duka menyelubungi diri wakaka asyik putus fius jew aku nie sekali sekala nak gak biar sampai tercabut fius nie wakakak


Dah cukup!!! aku dah kembali tenang sekembalinya aku dari Perak, kawasan yang satu ketika dahulu pernah aku lepak sewaktu aku down dulu... Alhamdulillah segalanya akan kembali seperti sedia kala... insya'allah. Aku sebenarnya terpanggil nak masukkan dalam blog nie sebab teringat akan kisah2 bro corey (sah bantai gelak guling2kan bila dapat taw suku dari kisah aku nie hajarnya!!) tapi yer lah sebagai manusia biasa yang berusia 30 tahun, bohonglah kalau aku katakan aku tak pernah merasai kekecewaan kan dan aku jugak begitu pasti... teramatlah pasti kalian semua pun cam tue gak kan... (kalau ada yang kata tak!! memang aku libas ngan ibu lesung) Apa pun kita harus teruskan kehidupan kita dan jangan sesekali membenarkan masalah tue terlalu lama membelengu diri key... So selamat kembali RaTu PuTuS FiUs wakakak!!! teringat satu sms yang aku terima pada ari Sabtu jam 9 malam yang berbunyi...

Sejarah silam jadikan kenangan, masa sekarang adalah kenyataan, masa hadapan adalah perancangan... kadang2 orang yang kita sayang x semestinya jadi milik kita... cukuplah kita lihat dia gembira dan bahagia... aku harap ko dah ok dan ceria2 selalu - rhuddy

Pada mulanya aku cam terlampi plak.. apsal rhudy antar sms nie??? rupanya pasai n3 aku sebelum ni wakakak hajarnya leh plak lupa!!! anyway thanx dan aku pas balik nasihat ang tue pada bro corey wakakaka share is carring kan wakakak hajarnya!!!

p/s : ada mamat kendu lew kat opis aku nie... adoaiiii aku dan fara dan meroyan dah nie hajarnya!!! selama 6 bulan lew aku dan fara akan menatap wajahnya wakakak dak paktikal weiii

6 comments:

hezesuze said...

fuyoooooo....ayat skema arrr...uik! sis rase ang, si rhudy & bro corey byk persamaan (alam pncintaan)...

dssbkan ati bro corey till laie ttutp apakata sis pdnkan ang ngan rhuddy...

ok wat... sis suke...kt luar2 tu pong mesT suka kan....larikkkkkkkk

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

agak hajarnya ayat tue sis wakakak

rizz said...

kah2 kemen keji g kan pangaii dok usha dak2 praktikal hajarnya! hahah snap r pe lg wekk

ang ngn rhudy sama2 jiwang wakak larikkkkkkkk

Rhuddy said...

amboii kak heze n rizz hajarnyaaaa wakakakaka....hampesss....yupe kak heze sejarah sy, qiella n bro coreyy lebih kurang sama........tapi sy dh pulih cuma malas nk pikir cinta lagi hahahaa.....yang penting kita HAPPY hik3x

uiksssss ko qiella hari2 tgk mamat kendu ya wakakakaa....ko hadiahkan dia lesung bila dia habis nanti ek hahaha larikkkkkkkkkkkk

Corey said...

mari2 kita doakan agar qiellah & rhuddy dipertemukan jodoh hendaknya. aminnn..

eh membawa hati ke perak ker.. area mana tu??? ntah2 kat tmpt aku. patutla terserempak sorg makcik ni iras2 ang ekekek.

Rhuddy said...

ADOII SMS AKU KO POST WAKAKAKA..SABAU JER LAAA ....ala aku bimbang pompuan kalau frust lain mcm ooo qiella heheheh