Wednesday, July 1, 2009

BLoGGeR GaTHeRiNg aT TaSiK TiTiWaNGsa 5 ... PuTuS FiUS BuaT SeRaNGaN HeNDaP Di KaRaOkE MiNeS (JuST K)...

Seperti biasa bila dak2 putus fius nie dah berjumpa alamatnyer ada jer lah agenda seterusnya yang akan di buat. Selalunyer master planning aku lew wakakak nama pun ratu kan... lebih2 laie bila di sokong ala2 malu oleh akk gonjeng kita wakakak

Pada mulanya plan samada nak ke karok, wayang ataw bowling... kata sepakat telah di buat untuk ke karaoke. Kali nie dengan tak pasal2 kami telah seret el dan petani wakakka tak pasal2 rosak akhlak ko wakakaka

Petani nie memang asyik berkepit ngan sis heze jer sepanjang gath blogger tue. Bila aku ngan sis heze dah pakat nak ke karaoke dengan tetiba plak dia leh bersuara 'nak karok kat ner?'. Jatuh gak lew rahang aku kejap wakakaka leh tahan... nampaknyer racun berjalan dengan lancar wakakak rizz ngan remy nie tak yah suh minum racun... depa sendiri yang rela minum racun wakakaka

Tup2 dak el pun tanya nak karok kat mana? aku ngan sis heze dah bantai senyum jaat wakaka cam paham2 plak sis heze neh wakakak

Kata sepakat telah di buat tuk karok kat Mines. Baru aku taw kat mines ada pusat karaoke baru waakakkaka

Masing2 ngah gegeh nak kuar dari Kuala Lumpur Bandaraya Kaya Dengan Kesesakan huhuhu... kami pergi 4 kete... humangaiiii sampai 4 kete wakakka kete petani (harus di depan... kalau aku yg kat depan alamatnya ke syurga lew sumer wakakaka), kete sis heze (harus kasi keutamaan pada yang lebih tua wakakaka), kete remy (cam tak caya dia leh bawak kete wakakak walaupun..... walaupun ada ketikanya kete cam mabuk todi wakakak) dan akhir sekali kete aku (harus memerhatikan askar jalan dulu wakakaka).

Aku last sekali sebab remy ada gtaw yang kete dia cam masalah ada ketika cam nak mati pun ada enjinnyer... so untuk mengelakkan sebarang kemungkinan yang berlaku aku, pon dengan rasa penuh prihatin lepak lew belakang sekali. Sambil2 tue aku ada ler roger sis heze suh bawak slow sikit sebab kete remy ada masalah sikit.

Di saat2 akhir aku terpaksa memotong ke semua kereta kerna tahap mengantuk yang amat kalau bawak slow wakakakak bila aku cakap slow tue agak2 ler petani oiii nie ko banyak bawak 40 -60 cam ner aku tak ngantuk wakakaka aku nie dah lew laen sikit... kalau bawak slow aku cepat jer ngantuk... oleh itu... bawak lah laju wakakaka

sis heze : caker Q-la... dia suh kita bawak slow, alih2 dia yg potong kita
rizz : senyum kak.... senyum seindah suria wakakak

sis heze : abg!!! tunggu lew kejap... abg nie nak kejar saper tue... kemain laju laie...
petani : ala... u nie slow sangat lew... cuba laju sikit...
sis heze : sah rijek.... tak leh wat laki wakakak



wahhh... dah cam berpasangan plak wakakak nengok lew sis heze ngan petani tue... kemain jauh laie jarak depa wakakak cam laki bini ngah gado... tapi kali nie si laki yg bawak beg dengan dialog 'hantar i kat umah mak ayah i' wakakkaa aku ngan remy??? pasangan bahgia wakakakak

p/s : caker rizz... suka taw snap punggung orang wakakaka

rizz : yaa.... aku lah yang bertanggungjawab menangkap pic punggung korunk... apa?? korang nak libas punggung aku ngan batang paip???? namo lew... sian punggung aku... aku ada punggung kew??? wakakaka

Marilah bersama2 kita bergandingan menuju ke syurga wakakaka


Ni lew pusat karaoke yang kami serang tue wakakak Just K???? Motip letak K tue??? wakakaka

3 comments:

rizz said...

punggung mntap ktnya wakakka larekkkkkkkkk

Remy.com said...

x sabar nk tunggu yg kat justK (just kidding), huhuhu...

Hezesuze said...

wakaka gelak guling2 sis baca n3 ang ni...waduh ayat ang mmg power rangers ler...

tp aritu mmg besh kan...smpai pjalanan balik ang langgo jer anjing kt jln raya tu ek...sib baik sis smpat elak...