Wednesday, July 1, 2009

BLoGGeR GaTHeRiNg aT TaSiK TiTiWaNGsa 7 ... aKSi DaK2 PuTuS FiUS YaNG TaK KeSaMPaiaN NaK JaDi PeNYaNYi Di KaRaOkE MiNeS (JuST K)...

Korunk enjoy jer lah yek wakakaka

Sound sistem yang best dan koleksi lagu yang agak tekini berbanding dari tempat2 laen wakakak

Paling best adalah.... siap leh kuarkan icon laie wakakak memang bisa membuat orang tebakau darah sungguh wakakak

Icon nie paling caker wakakka orang ngah sedap2 sing leh plak kuar icon lahanet nie wakakak rasa cam nak jer baling mic kat tv tue wakakak

Laie mau ejek kan wakakakak ada gak aku sekolahkan icon2 nie kang wakakak

Selain dari icon2 yang menyakitkan hati tue ada gak lew icon2 nie... haaa sejuk lew sikit wakakaka

Sampai2 jer aku nengok sumer dok pakat malu2 kucing nak rembat mic... aku apa laie rembat jer arr wakakak bukan sebab sore sedap kew tak sedap .... sore tue kan anugerah dari Allah... saper yang cakap sore kita tak sedap tue sama lah seperti ko kutuk ciptaan Allah.... wakakak amacam???? mati kutu tak korunk ngan ayat2 aku nie ??? wakakaka

Nengok!!!! laie mau malu nak sing kan... dah lew rembat mic asal aku nak snap jer terus di palingkan badannyer wakakaka tue kompom takut abg pomen taw ler tue wakakak

erk... pssst... remy.... awat muka rizz cam nie??? penuh perasaan kew susuk yang terkuar neh???? wakakak ampunnnnnnnnnnnnnnn wakakakaka senak perut aku weiiiiiiiiiiii wakakakaka

petani... gaya santai (tak leh guna perkataan bersahaja sebab hanya aku jer leh guna wakaka) kemain laie stylo kan nak sing siap masukkan tangan dalam poket laie... ker ang takut tangan ang jadi parkinson cam misha omar tue wakakaka

el... gaya urat nak pecah... not bad sore el bila bawak lagu maha karya cinta... pergh!!! penuh perasaan paling best bila part nak snap pic siap pandang camera laie tue... berangan buat konsert lah tue wakakakak

masa nie akk gonjeng kita nie memalu sebab petani punyer lew pasang tinge nak dengar sore akk gonjeng wakaka

Q-la ngan sis Heze dah mula nak meroyan wakakak aku dah start naik atas kusi dah tue wakakak

psssttt remy... ang pasan tak... hanya kita jew yang sing berduet kan lagu seiring dan sejalan laie wakakaka
masa nie aku paksa remy sing... liat sungguh dia nie suh sing, macam2 alasan dia kasi... aku cakap kalau lagu nie ko tak taw aku sanggup belikan racun kasi ang minum wakakak sib bek dia reti wakakak siap feeling2 laie wakakak

7 comments:

Corey said...

next time kita wat gath dlm karaoke lak, sng nak capture aksi2 dan suara marvellous

rizz said...

kemaenn feeling msing2 nynyi kanzz wakak lgu misha tu lju la tu yg nkerut tu wakakkaa

Hezesuze said...

wakaka mmg xbleh blah!

Remy.com said...

remy dipaksa nyanyi oleh q-la, dah la remy demam time ni (demam lah sgt kn sampi leh lompat-lompat lg)

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

bro corey : ang tak yah cakap lew... manjang jer tak join wakakak keji!!!! ang mai dulu baru leh nak cakap wat per wakakak kali nie biau aku yg decide wakakak

rizz : wakakakak pic ang paling lawak giler wakakak

sis heze : sumer mmg sah putus fius wakakak

remy : alasan paling tak leh di terima wakakak

atty's said...

bakal peserta af 8..nextyear nie..hehehhehe

mummysya said...

nie semua peserta AF yang tertinggal bas....

muahahahaha