Wednesday, July 1, 2009

BLoGGeR GaTHeRiNg aT TaSiK TiTiWaNGsa 6 ... aKSi DaK2 PuTuS FiUS YaNG SuaM-SUaM KuKu Di KaRaOkE MiNeS (JuST K)...

sis heze : meh kita bakau dak2 nie ngan aksi2 kita wakakak
petani : go go akk wakakak
Q-la : ah'ha go go lew sangat ang tue wakakka awat aku nengok senyum cam paksa rela jew wakakka

rizz : pat Q-la snap pic aku ngan petani neh... asyik sis heze jer yang nak berkepit... dari tadi aku makan ati berulamkan jantung taw wakkakaka
petani : meh2... wah tetaiba jer aku terasa cam jejaka rebutan wakakak
Q-la : ang jangan nak over key petani... kang aku baling lesung kang wakakakak awat aku nengok muka korunk nie lebih kurang sama plak dalam pic nie?? wakakak

remy : jangan ada yg makan atie nengok pic kita nie dah lew Qla huhuhu
Q-la : aku tak der hal... ang lew wakakak jangan ada yang tak nak jawab call kang wakakaka

el turut terjebak wakakak dah lew terjebak... kemain keji laie pangai sampai sanggup seret kawan dia dak wan wakakakak sorry lew wan... kami memang cengini... nama pun putus fius wakakaka

remy : jom Q-la apa laie... sessi snappy laaa
Q-la : yeah.... peace no war wakakaka motip tetiba war neh wkakaka
rizz : nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkk

El : psssttt... wan... kalau ang nak taw dak2 nie lew di gelar blogger putus fius... aku harap ang jangan terkejut nengok aksi2 depa nie.. aku pun sebenarnya terkejut gak nie tapi wat2 tak terkejut
wan : aku terkejut gak... aku ingatkan ang bawak aku hospital sakit jiwa mana ler nie... wakakak
Q-la : aku dengar tue...... wakakaka
remy : sedap plak aku dengar sore dak petani nie...
rizz : suka sore tak per taw wakakaka

Masa nie kami sumer dalam keadaan under control... sat gie korunk nengok lew gelagat memasing wakakak

Aik... laen macam jer masing2... hm... awat remy tue keletihan sangat kew? nengok lew aksi dak petani tue... ada ker patut dok angkat tangan wakakak kesian dak wan tue dok tahan bau ketiak dah petani neh wkakaka rizz ngan sis heze... hmm... memang giler karok wakakaka

Lagu dah jalan... tapi mana penyanyinyer????? awat cam tak der orang jer tetiba neh????

* tunggu di n3 seterusnya wakakaka

3 comments:

Hezesuze said...

rizz : pat Q-la snap pic aku ngan petani neh... asyik sis heze jer yang nak berkepit... dari tadi aku makan ati berulamkan jantung taw wakkakaka
petani : meh2... wah tetaiba jer aku terasa cam jejaka rebutan wakakak
Q-la : ang jangan nak over key petani... kang aku baling lesung kang wakakakak awat aku nengok muka korunk nie lebih kurang sama plak dalam pic nie?? wakakak

wakakakaka gelak guling2 tahap kingkong ni bc ayat ang tu..

sis pun pasan muke rizz ngan petani cam de iras2 jerk...kembar len mak len bapak...

Remy.com said...

lawak jer yg el ngutuk kiter tu, huhuhu...

cantik kn pic kiter tu, tp rizz sentiasa nk enterprem...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

sis heze : wakakaka ada kan.... makan atie lew ang wakakaka

remy : asal pic kita 2 jer kompom cantik wakakaka rizz sebok jew wakakak