Monday, February 23, 2009

BeNGanG Ny3R PaSai aKu JaWaB TaG...

jawab tag hana dan mimi (geng sengal wakakaka) wahhh dah pakai icon dah aku nie wakakaka oleh kerana aku sekarang nie ngah bengang so aku terpanggil ler nak menjawab tag si hana dan mimi nie... kalau ikutkan nak jer wat lepas lunch nanti tapi sebab bengang nyer pasai haaa amik ko

Instructions:
1) Open your music library.
2) Put it on shuffle
3) Press play
4) For every question, type the song that's playing
5) When you go to a new question, press the next button
6) Don't lie and try to pretend you’re cool...just type it in, guys!

The Soundtrack of my life~~~

Opening Credits : (busta rhymes feat mariah carey) - i know what you want //yer ker wakaka

Waking Up: Budak Kacamata - Bintang //elok di dengar utk sentiasa di ingati wakakak

First Day At School: . P U S P A // kau gadis ku yg cantik... wahh kecik2 dah pasan cantik wakakak tak per memang aku cantik pun sebab aku kan ciptaan Ilahi hehehe syukur... sebaik2 ciptaanNya...

Falling In Love: Stacy (AF6) - Cinta Khayalan //wahhhh sebab lom ketemu ngan cinta sejati... wat masa nie cinta sejati hanya pada keluarga dan Allah sahaja...

Losing Virginity: PERMINTAAN HATI // giler nyer jawapan wakakak

Fight Song: Kertas- Kasih Yang Tak Dianggap// memang fight bebetui arr wakaka

Breaking Up: 6ixth sense - tanpa // tanpa???

Life's OK: Careless Whispers-Wham // sentiasa menjadi angan... entah biler ler akan menjadi kenyatan

Driving: Adam - Benar-Benar // yer arr selama nie aku drive tipu2 ker??? wakaka

Flashback: Afghan - Terima Kasih Cinta // kan best kalau jadi kenyataan hehehehe

Getting: Aizat_-_Hanya_Kau_Yang_Mampu // tawakal jer arr

Wedding: Aliff Aziz-Cinta Arjuna // mengharapkan si dia akan sing masa wedding wakakak giler arr org kawen khatam al quran... ko kawen pakat nyanyi plak

Birth of Child: aliff_aziz_-_sayang_sayang // sayang menyayang wkakak biar kita kaya ngan kasih sayang dari kaya dengan kebencian

Final Battle: Alleycats_-_Sekiranya_Ku_Tahu // ada kena mengena ker? wahlaaa...

Death Scene: lionel ritchie - lionel richie - truly // lagu nie 'dia' kasi hehehe

Funeral Song: Matta - Berakhir Dengan Pasti // humang aiii tak paham soklan wakakak

End Credits: imran_ajmain_-_seribu_tahun // humang aiii seribu tahun tu wakakak

Trailer: t2 - ok // selamat abis gak wakakaka

meh kasi agie tag kat aku meh wakakaka

aku nak santau kat:

fara - padan muka ang wakakaka

3 comments:

rizz said...

aku skang fanatik 6th sense seh lagu tanpa tu..syahdu je wakaka

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

jiwang gak ang yek wakakaka aku ada banyak lagu2 jiwang weiii wkakaka kalau ang nak gtaw jer... kalau ada dalam simpanan aku ler wakakaka

MaS-HaNa said...

wah ang dah pandai guna icon =))=))=))good good ada kemajuan =))=))=))