Monday, February 23, 2009

SiSTeM aKu taK LeH rUn pLak!! baLa PeR pLaK n3H!!! Ad0aiii...

Arie nie aku target nak siapkan sistem yang aku buat tue... dah arr ngah bengang sekali buat2 sistem tak leh run plak adoaiiii... rasa nak pecah dah otak aku nie... tinggal last part dah nie pastue dah leh guna dah... akus iap baek ati gie siap masukkan data segala projek tahun2007 dan 2008 laie...

Camner ler tak leh run wakakaka sumer gara2 otak tak dapat berfungsi dengan tenang dan baek apabila anasir2 amarah mulai bertindak ingin menguasai diri wakakaka...

Sabar nadia... sabar... gie jenjalan dulu tak pun g balik tdo jap then masuk balik opis wakakak
Giler ko balik siap suh tdo laie...tue buan tdo kejap tu tdo lama wakakaka
Tak per utk ilangkan seketika perasaan marah tue aku nak kacau dak farah nie nak suh dia bukak utube upin ipin wakakak
jangan ler tension2 nadia... sistm tue sikit jer laie... aku rasa arie nie kalau ko wat bebetui dengan gumbira kompom esok dah leh run nyer...
chayok!!! chayok!!! Nadia... i knew u can do it...
yeahhhh...
pasnie aku nak letak jawatan dari jadi programmer wakakaka

4 comments:

rizz said...

bawak2 la bsabo mse bkerja tu haha

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wakakaka sabar separuh dari iman dan menjerit, merapu, memaki, mengarut, mengata dan segala meng lagi separuh dari cara2 melepaskan tension wakakaka

fizzzy !an said...

leh sanggap keje macam ni!

qla kena cari masa utk release.

aku tgh menghitung hari nak pergi cuti2 malaysia..yahoo!!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

weiii fzzz ang nak bercuti kat mana weiii??? huh tingat aku dan geng MM dok bercuti kat tg bidara dulu wakakaka... ranap tg bidara tu wakaka