Monday, March 2, 2009

jaWaB TaG muMMyaEesH...<< KeMaiN sUSaH nAK eJa WeIiii...

Hampeh jer... aku ngah wat serangan hendap ke atas blog mummy (oittt mummy susah bebenau ler nak type aku panggil mummy jer lah yek wakakkaa) tetiba jer aku di tag. Memula tak pasan baru nak cakap argh!! tak der nama aku so tak yah wat... baru nak closed terpandang 'qla' aku ker tue???? wakakaka aku ler adoaiii... gaya cam ada jer org lain wakakaka...

Tagnyer berbunyi cam nie (korang bunyikan ler sendiri wakakak) :

Answer this bunch of question based on the opposite gender. No family members is allowed.

poyo jer wakakaka

What is the relationship of you and him?

hubungan sesama manusia wakakaka... jangan ada yg hantuk pala kat keybod plak ar wakaka

Your 5 impressions towards him

1~ penyayang

2~ slumber

3~ cool

4~ baik

5~ giler-giler woohoo..(pendek kata dia ni memang giler la senang citer kan)

The most memorable things he had done for you

kenangan terindah hehehe... biarlah rahsia...

The most memorable things he have said to you

'kalau awk tinggalkan sy mati gantung lah sy'... (wahhhh giler per mana ada org akan buat wakakak)

'kalau kita nikah, anak kita mesti cantik kan' ...(wahhh cam dah bayangkan lah plak wakakaka)

If he becomes your enemy, you will

'maafkan jer lah... malas nak semak2kan otak dengan perkara yang kita sendiri tak taw apa yang akan terjadi....'

If he becomes your enemy, the reason is..............

manusia tak pernah terlepas dari melakukan kesalahan

The most desirable thing to do on him is..............

jadilah diri sendiri dan percaya pada diri sendiri... dulik ar apa org nak kata or cakap yg penting aku dan dia sendiri tahu...!

The overall impression of him?

baik....

How do you think the people around you will feel about you?

lni soklan biasa membuatkan org berasap jer wakakak... dulik arr... ko nak cakap ko cakap ler selagi boleh kang Allah tarik anugerah dia baru ang taw... aku buat apa yang aku suka dan aku rasa ianya membahagiakan aku... selagi boleh aku akan cuba tuk menjaga hati orang (hati aku saper nak jaga?? rizz arr jaga wakakak ada yg gantung diri kang wakakak)

The character of you for yourself is..........

gegiler dan weng sedunia

The character you hate of yourself is......

ada jer xtvt jenayah yg akan di lakukan tanpa memikirkan risikonyer (kalau bergerak secara solo arr) kalau ada yg cari pasai ...muarggghhahahaha (gelak setan)

The most ideal person that you want to be is.....

tak pernah mengimpikan kerna diri sendiri tak sebaik mana... berserah pada Allah

For the people who care about and like you, say something about them...

sayang kalian sehingga hujung nyawa

6 people to tag (in random order too)

1~ hana,

2~ rizz,

3~ mimi,

4~ suzey,

5~ fara

6~ boy (blog aku... aku nyer suka ler nak letak 5 (tadi ler) laie wakakak )

Who is no. 2 having a relationship with?

entah tapi katanya banyak skandel wakakaka

Is no. 3 a male or a female?

whoops... nak kena chek ni wakakkaa... pompuan ker ang mimi wakakaka

What is no. 1 studying about?

ntah ler... tak pernah plak tanya yg taw dia memang study... masak memasak kot sebab blog dia penuh ngan resipi wakakaka

Is no. 4 single?

tak berapa nak ingat tapi yang pasti kepunyaan mak dan ayah dia!

Who is no. 5?

seorang yg simple dan selalu berkompromi ngan aku dalam bab2 kat opis nie wakakaka!

Say something about no. 6?

baru jek kenal2 dlm dunia blogging ni...yang penting dia nie kroni rizz wakakak

Justify Full

4 comments:

m.e l_0ve y.0u said...

oit sengal ... =))=)) ko x reti kira ker =))=)) lpas no 5 no 6 la =))=)) entry ko dikira failed =)) sbb lpas no 5 ko wat no 5 gak =))=)) ko kene blaja ngan cikgu misskim ar bab mengira =))=))=)) OPPSSS!!! lupa... setiap manusia xlpas dr melakukan kesilapan [-o< tp apa pon ko ttp sengal =))=)) edit balik =))=))=)) muahahahahaha

rizz said...

'kalau awk tinggalkan sy mati gantung lah sy'... (wahhhh giler per mana ada org akan buat wakakak)

'kalau kita nikah, anak kita mesti cantik kan' ...(wahhh cam dah bayangkan lah plak wakakaka)


ahhahahh keji jwapan gelak guleng2 aku

kemen tag gi kann utang r sok2 aku jawap:p

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

oittt blog aku... aku nyer suka ler nak letak no 5 ker no 5.5 ker wakakaka kemain caker nyer ayat wakakak

eleh rizz ang jeles kan wakakak sebab tak der org dok cakap cam tue kat ang kan wakakak

[-suziey-] said...

erkl..sezey tu diriku ke?