Monday, March 2, 2009

SeBaRaNg EnTRy yANg Di MaSuKkAn HaRi SaBTu & aHaD taK Di KiRa aRR!!!

Ni aku nak citer sikit... masa aku ngan melantak meggi wakakak maklum arr baru pindah semua barang lom abis di punggah. Perut plak dok memainkan irama R&B cam kat Quattro plak minta masukkan sesuatu yang mengenyangkan.

Tetiba jer dapat sms dari mangkuk ayun nie!!! wakakak (keji!!! keji!!!)

Rizz : Oitt qilah ekeke. kalah la ang. entry aku da banyak hiks...
Aku : Oittt mana leh kira sabtu ahad nyer entry (means edit arie sabtu dan ahad) Kan aku x keje. Ngelat!Aku on9 pun kat opis jer... Argh... tak kira.....
Rizz : Nasib arr (sebenarnya dah terdelete wakakak lebih kurang arr)
Aku : Argh!!! tak der... ang tunggu ler aku nyer serangan hendap!!!

Tak ker mangkuk!! dah terang2 taw aku on9 hanya kat opis jer... umah aku mana ada tenet!!! dah deal lama dah entry yang di masukkan pada arie sabtu ataw ahad tak di terima!!! di tegaskan sekali laie... TAK DI TERIMA!!!

Entry hari bekerja iaitu dari arie Isnin hingga Jumaat dari jam 8.30 pagi hingga 5.30 petang sahaja di terima wakakak.... ang jangan nak ngada2 rizz... aku jentik kang !!!! wakakak

Sebenarnya aku ngan Rizz nie tak pernah bersua muka tapi dok suka nau gado wakaka gado ala2 perikemanusiaan laie ler... kalaus atu arie tak gado pergh!!! rasa cam opis nak terbakar plak wakakaka dia nie rakan blog tah cam ner tak aku leh kutip plak blog dia wakakak terus aku masukkan dalam list aku... suka layan dia sebab dia giler (ang yg giler ang cakap aku plak) suka layan otak aku yang weng... saper yang layan aku tue maknanyer otak dia pun putus fius gak wakakaka

Sebenarnya aku update blog nie pun time ngah wat kerja.. . sesambil... sama gak ngan Rizz tue yang kami lumba saper paling banyak masukkan entry tapi time bekerja arr... sebab bila time bekerja nie menuntut pemerhatian dan 'kejujuran' kita semasa bekerja wakakak sah2 nampak nau aku tak jujur wakakaka sama ler ngan angpa wakakak terutama Rizz wakakakaka

3 comments:

rizz said...

kemen nk kejujuran g hahhak.xde mknanaye weeee..... tula ang bli laptop cpt:p wek2

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

laptop aku dah meletop weiii sebab musabab dia pasai ym ler wakakak banyak sangat senjata dalam tue... aku kan kaki jenayah ...(hana tutup molot dan jari jgn cam puaka) wakakaka

[-suziey-] said...

sib bek xjoin ptandingn nih...kalu x maunye aku dibuang keje dek nak kejokan deme berdue ni brlawan n3..ekekke:D