Monday, March 2, 2009

MiSi aKaN BeRJaYa aPaBiLa PeRaNCaNGaN YaNg Di BuaT RaPi....

Pergh!!! arie ni aku ngan Fara telah mengadakan satu perbincangan ala2 penyiasat persendirian. wahhhh gitu wakakak...

Lokasi : sekitar Bangi
Masa : mengikut perancangan 8 malam nie
Tugasan aku : akan menjadi spy wakakak
Mangsa : anak ikan Fara(dak opis aku tu ler)

Al kisah....

Fara nie ada dalam beberapa sms dari orang yang tak di kenali. Pastu dari apa yang di ceritakan kat aku kononnyer mamat nie ajak jumpa malam nie... oleh kerana aku nie terlalu ler bak ati (yer ker wkakak) dan rasa cam keselamatan kawan aku nie aku kena jaga gak aku telah mengadakan sedikit perbincangan dengan dia agak segalanyer berjalan dengan lancar. Mamat tue kata dia kenai dak Fara nie. Tapi Fara tak kenai dia.

Plan Pertama :

suh jumpa kat library Uniten (tempat paling membosankan apabila dating wakakak) memandangkan mamat tue kata yang dia kenai Fara, so aku cadangkan Fara supaya offkan or silent jer hp dan wat deek jer bila mamat tue masuk. Biar mamat tue sendiri yang datang kat dia kalau dia kenai Fara.

Tapi plan cam tak jadi bila mamat tue ajak jumpa malam nie. Cisss!!! mangkuk arr plak dah elok planning alih2 dia nak jumpa malam plak. Takkan nak masuk uniten memalam?? alamatnyer sepanjang tunggu mamat tue aku yang bantai membuta dulu yer arr aircon beb wakakaka

Plan ke 2 :

tukar tempat aku suh dia mai Restoran (rahsia demi keselamatan) kat restoran tue nanti aku akan dok lepak table lain dan Fara akan lepak kat table lain. Jarak antara table kami tidak terlalu jauh cukup2 aku leh nampak Fara dan Fara leh nampak aku.

Awal2 gie aku dah sound Fara, kalau agak2 muka cam pecah umah bla jer arr wakakak tapi kalau agak2 muka suci bersih murni harussss dia jadikan anak ikan wakakak

Fara pun cakap kalau dia rasa agak2 muka ala2 tembok cina dia akan terus berpura2 terserempak ngan aku wakakak giler nyer planning wakakak cian mamat tue dari Bangsar tu wakakak...

Kalau korang nak taw apa citer mamat ni ngan Fara baca ler blog si Fara tu wakakak apa pun kesudahan rancangan bersekutu nie akan aku gtaw esok wakakka... harap2 balik umah ni aku tak der ler bantai membuta wakaka kang plan semuanya bersepah plak wakakak

Kami terpaksa wat plan cam nie sebbs egala sms mamat tue mencurigakan dan oleh kerana aku tak nak kehilangan seorang kawan aku harus membantu wakakka (skema giler ayat aku wakakak)

3 comments:

rizz said...

hahahah keji laa plan hang ni qilah.tah2 muka cm zizan nin ke.mne taw haha.aku pon frust t.wakakkakak

`S3R4CURlYl4` said...

`wakakakakaka..
`aku nak tunggu cite selanjutnya..`

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

kalau muka cam zizan alamatnyer aku ler rembat dulu wakakak jam2 tue gak aku ngaku aku ler fara wakakaka fara aku dah halau jejauh dah wakakak

sera : wahhh ang bab nie laju jer yek wakakkaa