Tuesday, June 30, 2009

BLoGGeR GaTHeRiNg aT TaSiK TiTiWaNGsa 2 (LaWaK)...

nie lew mummyaeesh wakakak dak watie lew wakakaka

Kemain panjang laie memasing nak amek hadiah kan dari kak ayu wakakkkaa erkk... baru aku pasan ada yang yang hampir2 nak tersungkur wakakak tue sumer gara2 takut muka tak masuk wakakaka

Ops... baby saper nie weiiii adoaiiii ada plak yang dengan bersahaja dok tinggaikan anak masing2 wakakaka dik oiii balik umah kang wat blog yek... pastue letak pic akak2 makcik2 ang yg giler bergambar neh wakakak

Anak saper nie yang sedang cuba menggoda cameraman ker women neh? wakakak senyum cam tak ikhlas jer yaeesh wakakak

3 comments:

rizz said...

comei ank kak mumi yaseh kanzzz

Hezesuze said...

mmg sume giler glam uools! yaeesh tu tgh mengunyak mknan beb...tup2 sis nk take picca dia...

tu yg x dan nk senyum sokmo tu...tp ttp cute kan yaeesh

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

sememangnyer cute sangat tapi yg pasti harap2 dia tak ikut pangai mummy dia yg giler gambo wakakakak