Tuesday, June 30, 2009

BLoGGeR GaTHeRiNg aT TaSiK TiTiWaNGsa 1

Ini ler pn orginizer... gerammmmmmmmmm wakakakka sah2 lepas nie dia takut kat aku wakakakak nengok anak dia.... mmMMmmmm comei giler....... alhamdulillah dapat gak jumpa para blogger sumer walaupun pada awainyer aku hampir2 tidak dapat menghadirkan diri seandainya dak plewod tue tak call aku suh bangun wakakkaka

Wakakaka masa nie paling lawak dan aku rasa kompom ramai berbulu jer (jangan nak kata tak der plak yek wakakaka) apa tak nyer dah arr aku datang lambat alih2 dalam acara sessi bertukar hadiah yang di cabut oleh pn penganjur iaitu pn suzey (geram aku nengok ang nie kemain putih laie wakakak erk.... awat cam laen jer ayat aku tue wakakak) tup2 nama aku naek dulu wakakakak dengan gaya dan muka bersahaja aku pun p ler ke depan tuk mengambil hadiah dari beliau wakakak yang paling best hadiah kemain besau laie wakakak hadiah aku kemain kecik jer tapi dalam sendiri mau ingat lew wakakak

nie lew mummysya wakakakak nengok lew hadiah aku kasi dia tue penuh tangan dia wakakak apa yang penting aku ikhlas....

hadiah aku tue dapat pada mummysya (berguna tul lebih2 laie time raya memang sedang elok hadiah aku tue wakakak kan tak lama laie dah nak raya wakakaka) aku dapat hadiah dapur single dari suzey heheheh bukak2 jer aku dah jatuh rahang tue cam perli aku jer wakakak memang sedang elok lew lebih2 laie 'keadaan' sekarang nie wakakakak terima kasih bebanyak yek suzey memang sungguh berguna hadiah ang tue... love u kompom aku akan ingat ang seumur idup wakakak

Gambar nie aku rembat dengan bersahaja dari blog saper yek tah tak ingat wakakak sorry ler sebab aku tak bawak camera di hari kejadian huhuhu... ngapa sumer dok terteleng dan hampir2 tersungkur??? sebab masa nie adalah acara 'beratur mengambil hadiah dengan kadar muka tak berapa nak malu' wakakakak nengok lew muka memasing kemain happy laie nak dapat hadiah tanpa membuat apa2 wakakakak

Masa nie aku dah nampak dah sis heze nak bergambar ngan watie a.k.a mummyyaeesh nie apa laie berlari lew aku nak jugak menyelit wakakakak nasib ko lew kak... aku kan pantang nampak camera wakakak

5 comments:

rizz said...

hhha dpt gas bgai yeaa leh la ang msak utk aku nti wakakakakaa

Remy.com said...

hahaha, nyebok jerk org nk bergambar...

yg penting hari tu kiter semua tintong kn, best sesangat...

[-suziey-] said...

hohoho..geram ke???ekekek;D ang mmg bertuah qielah dpt hadiah tu..berat tuh..mcm berat lesung kan..ooopsss..larikkk:p

Hezesuze said...

ang tu mmg...gediks bgambo camtu ler jdiknye...wakakaka

mnyelit jer kejenye kan...xfe sis bg can kali ni...esok lusa kene mintak izin kan kan...larikkkkssss

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : motip aku nak masakkan tuk ang wakakakka

remy : mmg best sesgt kan lebih2 lg bila dak2 putus fius berkumpul yg alim, sopan santun sumer ilang wakakak sebab tue aku nengok memasing cam jatuh rahang jew nengok gelagat kita wakakaka

suziey : motip nak jugak mention lesung kan wakakakak tapi hampeh jer ang kan leh plak wat nama aku cik lesung wakakakak

sis heze : nengok lew akk aku saper wakakaka