Tuesday, June 30, 2009

BLoGGeR GaTHeRiNg aT TaSiK TiTiWaNGsa 4 ... aKSi2 DaK2 PuTuS FiUs TaHaP KRoNiK...

Kami lew blogger tegar yang putus fius wakakkaa lawa plak aku nengok pic nie wakakakak

treasure hunt : soklan - sila cari tuan punya kaki tersebut wakakakak memang soklan putus fius tul arr wakakaka

Kenangan Bersama Gath Tasik Titiwangsa 280609

remy : aku nak pose ngan akk aku neh
aku : pose lew remy oiii ang kan adik aku wakakaka
sis heze : akk nak pose ala2 manja ngan petani lah
petani : tetiba jew terasa cam ada sentuhan di belakang hehehe
rizz : aku gak makan ati huhuhu caker nyer sis heze potong jalan nampak wakakak aku nampak tangan ang tue...

Walaupun lambat kami tetap giler gambar wakakak tetap nak seret gak dak petani nie wkakkaak

Q-la : korunk jauh2 siket key aku taw lew hadiah aku besar wakakaka tu rapat2 tu nak kecek lew tu wakakkaka tak baekkkkkkk punyeeeeeeee wakakak

Petani, Sis Heze, Remy, Wanie, Q-la dan Rizz
Pose gedik dari Putus Fius... erk... ada ahli baru??? wakakka nasib ko lew wakakaka

Q-la : erk... melekat kejap kak wkakaka
sis heze : ko memang lew Q-la, macam2 gaya posing pepelik ko suh aku pose kan... nie nampak ang pomen mampus akak wakakaka

el - agak2 ang depa marah tak kita lambat neh??
remy - tak kan depa nak marah kot... kan kita bawak hadiah nie... tak cukup hadiah???? haaa aku ada bawak makanan laie... buahan2 dari ehem.... wakakakak

rizz - tetiba jer terasa cam nak wat frame besar wakakaka
petani - buat jer... kalau nak wat banner pun leh gak wakakak

remy - pssst!!! Q-la... ada anak ikan cute arr ...
Q-la - mana2...
remy - mana ang nak nampak dah ang dok pandang camera...
Q-la - ang tak taw ker mata aku ada kat merata2 wakakakak pose tetap pose key...

cak!!! aku nak jugak menyelit time2 sis heze dok bersnappy ngan anak2 ikan nyer wakakaaka
sisi heze - keji lew ang qla!!! tak leh nengok aku nak bersnappy ngan anak2 ikan aku arrr
rizz - apa yg penting... aku sebelah petani key wakakkaka
petani - tetiba jew aku terasa cam aku menjadi perhatian wakakkaa
qla - pasan lew ang tani oittt... dah2 p balik!!! abis kang kebun di makan dek kambing wakakkaka

kak ayu -adoaiii anak aku nie apa lew yg cuba di gayakan neh???
rizz - belasah jer kak yg penting kita senyum wkakkaka
el - aku nak gak selit wei...
aku - pose ala2 tak menahan dari seorg ratu wakakaka

petani - agak menarik lompatan ang wakakak tapi muka ganas plak wakakak
el - apa gaya ang nak wat nie en el oiittt wakakaka
aku - alamak!!! muka lak tak nampak wakakaka
remy - tetap nak menten muka kan wakakak tapi awat sama jer tinggi lompatan kita neh? wakakak
rizz - dah serupa cam jerangkung berterbangan plak aku nengok ang neh wakakaka
sis heze - erk.... apa yg cuba ang lakukan tue kak? wakakaka

el - lompat bagai nak capai bintang jew gayanya wakakak
aku - awat kaki aku cam tue? wakakak sib bek baju tak terselak wakakak kalau tak suka lew bro corey wakakaka
sis heze - awat lompatan ang x der seni nie kak? wakakaka
remy - awat muka tetap cengitu??? wkakakaka
petani - aku tak taw lew apa jenis lompatan dari ang nie wakakaka
rizz - plewod yg terbang ker apa nie??? wakakaka

6 comments:

rizz said...

haha keji gile siap wat dialog sume hahahahk bab lompat yg xthn tu wakkakaa

[-suziey-] said...

umangaih...melompatl ebih tinggi..ekekk:D kalu akk la ut qielah mmg xlarat den nk melompat:p

Remy.com said...

muka remy mmg cenggitulah, mn blh diubah lg, huh...

cute erk?

atty's said...

sonok ..kty tgk korang melompat2..mmg hapenning

Hezesuze said...

wakakakaka part 4 ni yg wat sis gelak guling2 cam filem hindustan da ni...

xmenahan ang punya ayat tu Qlah....garenti abg pomen gelak gak baca n3 ang yg ni...

p/s btambah ahli putus fius ni...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : aku nengok sumer dah wat n3 pasai gath tue xkan aku nak story gak kot... kang org bosan last2 aku selitkan dialog rekaan semata2 wakakaka

suziey : taw ang pakai kain wakakak kalau tak harus ku seret sumer suh melompat gak wakakaka aku nengok masing2 masa nak snap pic reramai tue sumer pakat tak nak melompat kecuali dak2 putus fius yg sengal tue wakakak

remy : statement tak leh bla langsung wakakakak

kak T : takat tgk jer per kes kak T oiii join lew sekali wakakak

sis heze : make sure abg pomen gelak sambil usap powot wakakak ops.... aku bahan laki ang kew nie kak??? wakakakaka