Thursday, April 9, 2009

PiKniK NGaN PuTuS FiUs Di PoRt DiCKsoN - PaRt 8

Aksi GeGiler WaRGa PuTuS FiUs...

Kali nie aku nak masukkan n3 pasai aksi gegila dak2 putus fius nie wakakak korunk nengok lew wakaka (siot jew penat aku dok load pic wakaka hajarnya sampai part 8 dah nie wakakak)


Aku pun nak gak pose kat tetengah pantai nie wakakak


Aku sempat rembat kejap capal sis heze... apa sis nama capal nie??? melinda??? malinda??? apa sajer laaahhh aku tetap panggil capal wakakaka comei gak aku pakai yek wakakak

Naek ke darat tuk kali ke dua wakakak awat pojie lambat sangat tue??? wakakak

Pojie tetap pose!!! wakakak rizz??? aku keliru ngan pose ang nie wakakak ang dok tahan per tue??? wakakak kompius aku wakakak

Aksi apakah??? wakaka pojie aku nengok dah cam dalam citer gorila dah wakaka rizz??? ops!!! nampak!!!! wakakakka tue dia... tolak kan ombak sampaikan nak terpelanting dah wakakak kering laie wakakak

Hah!!! tue naek nak makan lew tue wakakak dah puas berendam pastu lapau lew tue wakakak
pojie : jom naek... lapau...
rizz : jom... sat2 nak tarik baju nie kang nampak plak..... wakakaka

Aku nenok dah macam sebuah keluarga dok p berpiknik dah wakakak mummy (sis heze) papi (rhudy) along (aku lew) adik2 (pojie ngan rizz) wakakak keluarga putus fius yang bahgia wakakak sebab baru kuar dari spital bahgia wakakka

Hanya kami berdua sahaja... gegeh dok bersila aku wakaka cam kat umah jew gayanya wakakak

Ah'hah!! masa nie lew aku ngah terangkan kat rizz 'sup bunjut' wakakaka keji ang rhudy dok snap pic nie wakakak nampak sangat ngah komplot wakakak

Elok bonau lew tue ang snap pic rhudy... si rhudy dok snap pic ang rizzz... aku tetap ngan gula2 kapas ku wakakaka jangan tak caya aku leh abiskan wakakaka kencing manis lew aku pas nie wakakka

Erk... pojie??? ang wat per tue??? wakaka ang pegang apa tue??? kew ang ngah sing lagu... rasa lah ketupat ini... dengan rendangnya sekali wkakakak keji ang!!! terburai perut aku ngan lawak ang wakakak

Erk... milik siapakah??? elok wat puzzle nie wakakaka

Leka ngan sup bunjut kekdahnya wakaka sampaikan aku snap pic nie pun leh tak pasan wakakak

erk.... milik siapakah??? wakakak keji!!!

Ada gaya tak??? pose tetap!!! wkakak jangan kacau aku ngah skodeng mamat 'sup bunjut' key... usha baek punya nie... siap cover ngan spek mata laie nie wakakak... dah2 aku nak fokus nie!!!

sis heze : oiittt!!! nie per kes nak tarik suar sis nie!!!!
rhuddy : ngee.... ngeee....

pojie : cam nie kalau nak belajar berenang rizz... meh aku ajau ang.. memula ang kena pegang tembok nie... pastue nek kan kaki ang... tapi aku rasa ang x der masalah nak terapung sebab bak kata Qiellah ang kan kering kontang wakakak kompom terapung nyer...
rizz : apsal aku tengelam???? keji arr laut nie!!!!!

Aikkk pojie dah ilang???? sah2 masa nie rizz dok mengelupur wakakaka gegeh gak tue dok cari pojie wakakak
ang jangan memain pojie... mana ang nie???? timbul lew pat!!!! dah srupa cari harta karun plak aku huhuhu depa sumer jauh pojie... tak kan aku nak jerit minta tolong depa??? depa dengau kew kalau aku jerit??? pojieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

Nengok lew rizz ngan pojie tue wkakak sajer jew dok bakar nafsu aku tuk berendam... keji sungguh!!! sib baek depa tak men lambai2 kalau idak maunyer aku balik kan jew ngan apa sahaja yg tercapai dek tangan wakakak

Pojie aku taw le memang reti swimming tapi si rizz nie tak reti... gegeh gak nak follow pojie gie tempat dalam wakakak kalau lemas pepandai ang lew wakakak

Masa nie angin kuat sungguh!!! nengok lew awan kemain gelap masa nie plak baru lew nampak laut tue biru.... cantik!!!

Keadaan cuaca yang tetia jew agak mendung dah sekali gus dok membawa deruan angin yang kuat sehinggakan aku dan rhudy terpaksa pegang payung takut terbang!!! apa pun payung salah seorang pengunjung tu terbang dan elok jew dok touch kepala aku... siot jew!!! weng sekejap aku!! sakit doh!!!

3 comments:

rizz said...

adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aku xthan gelak berselirat usus aku ni wei:) adoila kemen aku jd bhan kannn hajarnya kat n3 ang ni ekekkekke

hezesuze said...

hahahahaha...non stop bc n3 ang ni Qilah ooooiiii!!! part pojie ilang tu klako leer...

harusss ko keje buat skrip lg bagus kan...

rizz jd bahan kekdahnye...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : wakakaka harus wakakak aku dah kata... aku ada agenda tersendiri wakaka

sis heze : amacam??? ada bakat jadi penglipur lara tak? wakakak