Thursday, April 9, 2009

PiKniK NGaN PuTuS FiUs Di PoRt DiCKsoN - PaRt 9

PeRJaLaNaN PuLaNg...
Dalam jam 2 petang (lebih kurang lew) hujan turun dengan lebatnya dan kami terus decide balik... tapi dalam otak aku ada jew agenda laen wakakak keji kan!!!
Selamat tinggi Port Dickson!!! lambaian mesra dari warga putus fius wakakak akan ku repet alik kali nie akan aku pastikan aku dan sis heze pasti akan bermandi manda bak putri bunian wakakaka

Kepulangan kami di iringi dengan kurniaan Ilahi amin... moga perjalanan menjadi lebih mudah dan riang ria kekdahnya wakakka

Aikkk ada abg polis??? per kes??? jalan jem giler nie.... adoaiii... dok melepak plak abg polis nie !!!

Loh ada race plak... patut lew jem adoaiii!! senak lutut aku dok tekan clutch ngan brek jew...

Korunk nengok lew pic tue... kemain panjang laie adoaiii... letih2... ada gak yang aku berpiknik kat tepi jalan nie kang wkakakak

Harap jer moto banyak... abang2 polis nyer mana??? sia heze siap sms kay aku laie suh snap pic abg2 polis nie yang curik tulang hanj!!! bukan nak jalankan tugas tapi dok ala kadar jew wat keje...

Betapa tension nyer aku dan betapa ketatnyer muka aku sebab jalan jem... si rizz tetap nak senyum hajarnya!! suh aku wat muka tension last2 dia pakat senyum wakakak time nie si rhuddy dah bantai membuta kat belakang (malang sungguh!!! bukan nyer nak offer diri nak drive hajarnya!!! dah taw aku tak tdo semalaman wakaka)

Dalam perjalanan balik kami decide nak serang ke Mines plak wakakak kepada rhudy : dah taw nak balik awai awat tak habaq wakaka aku kalau org tak cakap jgn harap aku nak tanya!!! wakakaka

5 comments:

rizz said...

muahahaha kemain muka ang nk ketat g...:p adoi tensen kan o d way blik tu ..arapp je polis byk hahahha..klako muka aku ley pakats enyum lak hajarnya

||| PöJìé PööH ||| said...

hahahaha..
hang mmg caker Qiela..
kutuk aku xsudah2 yer..
aku kasi buang kotak ketawa hang, biaq hang ketawa pakai usus smpai tbelit2 nti..

nih dh smpai part 9 hang nk wat smpai part brp nih?
xlarat baca dah nih...
ker nk oper diri masuk genius book of rekod?
mau jadi n3 tpjg la..
ko kene kalahkan Rizz..
dah kne carut ngan blogger Adrianna Danielle, n3 sedozen shari..
hahahhaa..

hezesuze said...

woi..mmg muke ang tu ketat smacam jek...tu ler pasal beli kete manual...haaa amik ang da tkene jem...sengal woooooo!!!

ermm tunggu part kt mines plak...wah bape part lgik ni??? harusssss tunggu...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : taw tak per tapi pelik tak der yg kendu plak arr wakakak

pojie : wakakak apa pun pojie ang mmg lawak giler wakak gelak pakai usus?? cam ner tue wakakak keji!! ala.. blog aku.. aku nyer suka lew wkaka saper2 tak suka baca tutup sudah wakakak

sis heze : kete manual nie stim sikit baru ada feel wakakak i feel good wakakka (dah cam ntv7 plak hajarnya wakakka)

hezesuze said...

iyolah..stim pala hotak ang...time rempit ok ler..bile time jem..haaa rasekan kenikmatan gear manual...hahahaa

gear ang tu ade tak ala2 cam sup bunjut bentuk dia..hahahaa larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk